Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska na Travel Channelu

Henry Cole poziva bikere u Hrvatsku

henry cole
Foto: PR FOTO
1/4
27.10.2015.
u 15:25

Svjetski poznati producent, voditelj i biker proljetos je na svom obožavanom metisseu prevalio dvije tisuće kilometara tzv. balkanskom rutom, a što je sve vidio i doživio od ponedjeljka će biti emitirano u pet epizoda

Milijuni pred malim ekranima koji u ponedjeljak u 20 sati prebace na globalni Travel Channel odgledat će prvu epizodu serijala poznatog svjetskog producenta, voditelja i bikera Henrya Colea, snimljenu proljetos na tzv balkanskoj ruti. Svoju 17 sezonu serijala 'Najbolje vožnje motorom' posvetio je Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji te Bugarskoj. Prvi nastavak ležernog, duhovitog i pozitivnog prikaza regije koju je Cole upoznao na svom obožavanom motoru marke Metisse Desert Racer, priča je o Sloveniji, dok su iduće dvije od ukupno pet epizoda posvećene Hrvatskoj. Serijal čije emitiranje počinje 2. studenog do sredine iduće godine vidjet će stotine milijuna ljudi u 130 zemalja. Tridesetminutni isječci iz epizoda snimljenih od Pule i Pazina obalom do Splita prikazani su, pak, danas u Zagrebu, a ovoj svojevrsnoj predpemijeri odazvao se i ministar turizma Darko Lorencin, koji zahvaljujući svojoj kulinarskoj umješnosti u jednoj epizodi 'statira' u kuharskoj uniformi.  

Planetarno poznati biker, simpatični Henry Cole u našoj je regiji prevalio proljetos oko dvjie tisuće kilometara - valja reći da je stari motor, koji ga povremeno izda, ovaj puta izdržao! - a ne krije da mu se svidjelo. Dojmile su ga se i hrvatske ceste i naša obala, pa bikere poziva da se odmah zapute u Hrvasku. U protivnom, budu li odlagali to putovanje, zbog hrvatsske atraktivnosti bi ih mogle preduhitriti - gužve. 

>> Henry Cole: 'Nisam sreo bajkera koji nije oduševljen hrvatskom obalom' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije