Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko na Korčuli:

HDZ je jedina stranka koja ima moć rješenja aktualnog stanja u državi

Tomislav Karamarko
Duško Jaramaz/Pixsell
01.04.2016.
u 23:52

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade rekao je da će nastojati stvoriti gospodarstvo koje će zaustaviti iseljavanje najsposobnijih mladih ljudi.

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade RH Tomislav Karamarko je u Korčuli, gdje je nazočio svečanosti  26. obljetnice osnivanja korčulanskog HDZ-a, rekao kako je bitno krenuti s projektima i gospodarskim programom HDZ-a koji treba implementirati. - Podržavamo premijera i suradnju s Mostom. Bitno nam je da krenemo baviti se projektima - rekao je Karamarko te dodao kako su za to potrebna sredstva iz EU fondova, ali i rješavanje problema s birokracijom zbog čega je, kaže, mnogo investicija jakih tvrtki ili pojedinaca bilo spriječeno.

 Rekao je i da je prethodna SDP-ova vlast ostavila 100 milijardi kuna duga, a da su sve vlade do 2011. Hrvatsku zadužile 212 milijardi kuna. - Hrvatska uvozi 70 posto hrane, a naši proizvođači nemaju posla. Pred svima nama uz HDZ je velika obveza da stvorimo kvalitetu života" - istaknuo je Karamarko.

"Nitko se s time ne može pomiriti"

Upitao je i je li Hrvatska za čiju slobodu je poginulo 15 tisuća ljudi u Domovinskom ratu, a tri tisuće branitelja učinilo suicid, zaslužila da u zadnje 4 godine izgubi više od 100 tisuća stanovnika. - Nitko se s time ne može pomiriti - naglasio je Karamarko te dodao kako će nastojati stvoriti gospodarstvo koje će zaustaviti iseljavanje najsposobnijih mladih ljudi. - HDZ je jedina stranka koja ima moć rješenja aktualnog stanja u državi. Pred nama je mnogo važnih zadaća: privlačenje investicija, otvaranje novih radnih mjesta… Postoje projekti, postoji gospodarski program HDZ-a koji je potrebno implementirati - naveo je Karamarko.

 Zahvalio je osnivačima HDZ na Korčuli te dodao da je u vrijeme osnivanja HDZ-a to za otok bila i velika hrabrost. Predsjednik GO HDZ Korčule i gradonačelnik Andrija Fabris naveo je da je u Korčuli od 6 lokalnih samouprava, HDZ na vlasti u 5.  "Imamo snage i jedinstva voditi Grad Korčulu zahvaljujući istoj 'valnoj dužini' jer je HDZ vodeći i u Županiji i na državnoj razini", dodao je. Na svečanosti su bili i zastupnica u EU parlamentu Dubravka Šuica, predsjednica Zajednice žena "Katarina Zrinska" i saborska zastupnica Sanja Putica, predsjednik Županijskog odbora HDZ Dubrovačko-neretvanske županije i saborski zastupnik Branko Bačić, Dubrovačko- neretvanski župan Nikola Dobroslavić i drugi.

>>Karamarko komentirao Vučićevu izjavu: To je zamagljivanje samo da ne pričamo o Šešelju i sramotnoj presudi

>>Karamarko o vladajućoj koaliciji: Pregovori znaju biti iscrpljujući. Nekad i stanu. No, sve smo probleme dosad riješili

Komentara 81

DU
Deleted user
00:41 02.04.2016.

Lik koji je 10 godina studirao povijest lupeta o gospodarstvu. Mappet show.

Avatar mama mia
mama mia
09:03 02.04.2016.

Možda, kad se makneš ti, Vaso, Njonjo, Kalmeta onaj uvijek glupo nasmijani ginekolog iz like i još neki tvoji jarani ali u istinu samo možda ali ne bi željela isključit tu mogučnost

Avatar mama mia
mama mia
14:31 02.04.2016.

Šta znaći nastojati pa imaš plan ifo München instituta staviš ga na stol pročitaš i počneš radit i ne obećavaj što ne možeš ispuniti jer i domoljubi su samo tako dugo domoljubi dok im se ispunjavaju želje i ajd zdravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije