Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak polemike

Gredelj Karamarku: 'Mentalni siledžije' ukrali su mi presicu!

Gredelj (1)
Patrik Macek/Pixsell
16.04.2013.
u 10:17

Ocjenjujemo korisnim da se HDZ ogradi od pomoći takvih, no odluka je, naravno, na Vama, gospodine predsjedniče, poručio je Gredelj

Nakon što je na jučerašnjoj konferenciji za novinare prekinut u svom nastojanju da iznese stavove svojih klijenata iz Općinske organizacije HDZ-a Konavle, danas se priopćenjem za medije oglasio odvjetnik Vladimir Gredelj.

Podsjetimo, njega su na konferenciji za novinare koju je pokušao održati u zagrebačkom hotelu Westin, prekinuli članovi zagrebačkog HDZ-ova odbora za branitelje i dovikivanjem pokušavali doznati koga on to točno predstavlja i zašto se njegovi klijenti sami nisu izborili za svoja prava unutar stranke.

Konferencija za novinare je prekinuta, a današnje Gredeljevo priopćenje donosimo u cijelosti:

"Poštovani gospodine predsjedniče HDZ-a

Kako mi je jučer grupa «mentalnih siledžija ukrala» Konferenciju za tisak ,čije troškove snose moje stranke , prisiljen sam svoju obvezu spram mojih stranaka pokušati izvršiti na drugi po Ustavu RH dopustiv način , na koji saboteri svega drugog i drugačijeg , a naročito mišljenja ne mogu utjecati. Moja zadaća je bila , javno Vas izvijestiti o događajima u OO HDZ Konavle. Umjesto da to bude vijest, vijest je postao incident koji je sasvim spontano organiziran, sudeći prema tamo izrečenom, motiviran silnom ljubavi prema Hrvatskoj i HDZ-u, što ne želim prenositi iz higijenskih razloga.

OO HDZ-a Konavle smatra da «novom, demokratskom, europskom HDZ-u » ne trebaju usluge «mentalnih siledžija» pa usput ocjenjujemo korisnim da se HDZ ogradi od pomoći takvih. No, odluka je naravno na Vama gospodine predsjedniče! Toliko o onom jučer!!!

Glede onoga danas i sutra, a što nisam uspio jasno reći jučer iz navedenih razloga!

OO HDZ-a Konavle Vas poziva i moli da HITNO preispitate aktivnosti nekih članova HDZ-a , a poglavito Bože Lasića koji za danas saziva izbornu skupštinu HDZ-a Konavle suprotno Statutu, sa dnevnim redom na kojem se može naći i izbor predsjednika OO HDZ-a Konavle i članova općinskog odbora OO HDZ-a Konavle , iako OO HDZ-a Konavle ima i predsjednika i članove Općinskog odbora. Slijedom navedenog pozivate se snagom autoriteta predsjednika stranke zaustaviti prezentirane aktivnosti, kako ne bi nastala nenadoknadiva šteta za HDZ-a , poglavito na području Općine Konavle.

OO HDZ-a Konavle posebno Vas moli, da se očitujete kako je moguće da Vas, predsjednika HDZ-a određeni visoko pozicionirani članovi HDZ-a iz naše Županije , dovedu u situaciju da pred neki dan , sjedite na predstavljanju kandidata za načelnika Općine Luke Korde iako nije bila ispunjena apsolutno niti jedna pretpostavke propisana Statutom HDZ-a. Naime , tijela HDZ-a OO HDZ-a Općine Konavle nadležna za isticanje kandidata nisu donijela Odluku da bi kandidat za načelnika Općine Konavle bio Luka Korda ili bilo tko drugi.

Zahvaljujemo medijima koji , izvještavajući o jučerašnjoj Konferenciji za tisak, nisu prepustili glavnu ulogu «mentalnim siledžijama» koji su toliko tome težili.

Ovom prigodom demantiramo naslove u pojedinim medijima , koji su Konferenciju najavljivali kao događaj u kojem se očekuje napad na Vas predsjednika HDZ-a. U medijima koji su to činili tražit ćemo ispravak informacije! Poštovani gospodine predsjedniče, OO HDZ-a Konavle Vam na koncu želi poručiti da Vam stoji na raspolaganju u misiji izgradnje «novog» HDZ-a što ste im obećali kada smo Vam dali svoje povjerenje. Uz dužno poštovanje drže da je to i Vaša obveza!

Na koncu , ovlašten sam zaključno, javno pozvati sve članove HDZ-a OO Konavle da ignoriraju poziv i sudjelovanje u radu današnjeg skupa danas u 19 sati u Čilipima, koji je duboko protivan Statutu HDZ-a, kako bi izbjegli moguću stegovnu odgovornost!

Poštovani gospodine predsjedniče, u ime OO HDZ-a Konavle i svoje osobno ime upućujem Vam izraze svog osobitog poštovanja!!!

U Bjelovaru, 16.travnja 2013.godine

OO HDZ-a Konavle po punomoćniku, Vladimiru Gredelju"

>>HDZ-ovci prekinuli konferenciju za novinare odvjetnika Gredelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije