Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽIO SE U KONOBI

Glavaš počeo koristiti mogućnost izvan zatvorskih pogodnosti

Branimir Glavaš
Foto: Facebook
06.01.2015.
u 13:41

Glavaš se fotografirao ispred konobe, a napravljena je jedna i sa panoramom Mostara u pozadini

Prije dva dana na Facebook-stranici Branimira Glavaša objavljena je fotografija i vijest kako je Glavaš počeo koristiti mogućnost izvan zatvorskih pogodnosti. Na stranici stoji kako je Glavaš prošlu nedjelju, zajedno sa još desetak osječkih i mostarskih prijatelja, proveo u petosatnom druženju u jednoj lokalnoj konobi udaljenoj 15-ak kilometara od Mostara. Glavaš se fotografirao ispred konobe, a napravljena je jedna i sa panoramom Mostara u pozadini.

- S današnjim danom Glavaš je nakon „odležanih“ 3/5 zatvorske kazne, u koju se ne uračunava pritvor iz Hrvatske, stekao pravo na korištenje izvan zatvorskih pogodnosti koje se sastoje u slobodnom jednomjesečnom petosatnom slobodnom izlasku u grad, te korištenju vikenda u trajanju (svakog tjedna po jedan dan), odnosno ukupno četiri dana mjesečno, navodi se na stranici. Inače, Glavašu 18. ožujka 2015. godine istječu dvije trećine zatvorske kazne sa uračunatih i deset mjeseci pritvora u Hrvatskoj. Prema zakonu direktor KPZ Mostar, gdje Glavaš služi zatvorsku kaznu, dužan je najkasnije 30 dana prije isteka toga roka, po službenoj dužnosti, podnijeti prijedlog Komisiji za uvjetni otpust ukoliko smatra da Branimir Glavaš ispunjava zakonom predviđene uvjete. 

Glavaš je radi počinjenih ratnih zločina u Osijeku 1991. godine osuđen na kaznu od osam godina zatvora.

 

>> Glavašu bi mogli ukinuti presudu, ponovno suditi, ali i vratiti mu čin generala

>> Glavaš Đapiću: Sram te bilo, gubi se s političke scene

Komentara 29

ST
strsljen2013
14:04 06.01.2015.

Ma vidi samo slavonca s prekrasnim Slavonskim krajolikom.

BK
B Kosa
20:04 06.01.2015.

Glavas je domoljub, nabavljao je oruzje za obranu domovine, dok su mnogi cekali i vjerovali jna Za zlocine nije nase da sudimo jer neznamo mnogo o tome. Branimire daj vidi sa onim tvojim koji kazu da nece glasati za kolindu ja za koga ce kolindi trbaju glasovi vidis da ima jugoslovena kao blata.

BO
Bogodol
17:00 06.01.2015.

E moj Branimire trebao si produžiti još 10 km do Bogodola i udahnuti čistog zraka da ti ipak pamet prosvjetli i da odustaneš od regionalizma koji će donjeti zlo a u budućnosti i nestanak Hrvatske Države. Regionalizam želim našim ne prijateljima i kod njih čak ni Vojvodina koja je bila polu republika nema pravo na regionalizam, svi koji ne vole Hrvatsku (pitaj Pupavca, Milanovića, Pusiće, Džakulu, Šešelja svi žele Hrvatsku iscjepkanu u regije) žele joj regionaliza. Kad se govori kako smo mali pa se veli da smo veliki kao Minhen ili neko selo u Kini jer nas je 4,5 miliona, a kad se trebamo regionalizirat onda smo veliki da nas se isjeca u komade, naravno po željama hrvatskih ne prijatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije