Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CGG

Francuska tvrtka za koju je radio Salopek razmišlja o povlačenju iz Egipta

Tomislav Salopek
Foto: Privatni album
12.08.2015.
u 23:07

Glasnogovornik Christophe Barnini rekao je za BBC da tvrtka s klijentima pregovara o razini rizika na koji su spremni

CGG, francuska tvrtka za koju je radio Tomislav Salopek, izvijestila je kako će se zbog njegova navodnog ubojstva možda djelomično povući iz Egipta.

Glasnogovornik Christophe Barnini rekao je za BBC da tvrtka s klijentima pregovara o razini rizika na koji su spremni. Odbio je komentirati detalje okolnosti Salopekove otmice, ali je rekao da je tvrtka u međuvremenu povisila sigurnosne mjere.

Hrvat Tomislav Salopek otet je u Egiptu 22. srpnja, a teroristička skupina Islamske države pokrajine Sinaj danas je objavila fotografiju za koju tvrdi da prikazuje pogubljenog Tomislava Salopeka. Premijer Zoran Milanović rekao je da se ne može sa stopostotnom sigurnošću potvrditi informacija o smaknuću te je, kao i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, poručio da će potraga za Salopekom trajati sve dok postoji nada da je živ.

>> 'Ovakva nedjela nemaju nikakve veze s tolerantnim i plemenitim učenjem islama'

Komentara 15

SL
SlovenskiHrvat
00:05 13.08.2015.

A da ma super da su se toga sijetili znas ja bas nikad nebi pomislio na to 😑

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
23:56 12.08.2015.

S koje god strane zlo udari, strada slavonska sirotinja! Dobro da nas jos ima.

Avatar ARENA
ARENA
23:41 12.08.2015.

U međuvremenu dok razmišljaju možda se sjete nekone izraziti sućut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije