Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prgomet o Crnoji:

'Netko za koga se dokaže da je utajio porez ne može biti član Vlade'

Drago Prgomet
Foto: Robert Anić/PIXSELL
26.01.2016.
u 09:35

Potvrdi li se to, takav ministar ne može biti dio Vlade, rekao je Prgomet

Registar izdajnika suluda je ideja, komentirao je na televiziji N1 šef Hridi Drago Prgomet ideju novog ministra branitelja Mije Crnoje.

– To je neprihvatljiva ideja i ne znam iz kojih razloga je iznesena osim zabavljanja javnosti i skretanja pozornosti s važnih tema. Zagovornici su takvih tema oni koji zagovaraju Tuđmana, što je potpuno suprotno u odnosu na ono za što se on zalagao. Sve je to drukčije od njegova poimanja povijesti – rekao je Prgomet.

Odgovorio je i na pitanje o medijskim navodima da je Crnoja fiktivno prijavljen u straćari u Samoboru.

– Potvrdi li se to, takav ministar ne može biti dio Vlade. Netko tko je sklon ili za koga se dokaže da je utajio porez ne vidim kako može biti član Vlade – rekao je Prgomet.

Uputio je kritiku premijeru Tihomiru Oreškoviću rekavši da tijekom rasprave u Saboru nije odgovorio ni na jedno pitanje. Rekao je da od ministra kulture Zlatka Hasanbegovića očekuje da se izjasni o svojim stajalištima o Drugom svjetskom ratu i Domovinskom ratu. Za potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka rekao je da se i dalje ponaša kao predsjednik HDZ-a.

>> Crnoja: 'U fokusu mi neće biti registri, nego problemi branitelja'

>> 'Gospođa Rusak je dobila mandat s kojim ima pravo raspolagati'

Komentara 190

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
10:01 26.01.2016.

Po toj logici, netko tko trguje svojim mandatom nebi smio biti ni saborski zastupnik?!? Da me se krivo ne shvati, naravno da netko tko je utajio porez nebi smio biti član Vlade! Ali ipak bi trebalo krenuti od sebe, zar ne?

CH
Challenger
10:03 26.01.2016.

Puno se piše o Crnoji i to bi bio dovoljan razlog domoljubnoj koaliciji da preispita može li on obnašati funkciju ministra! Meni osobno je previše i ono maltretiranje samohrane majke koja je pritom još i invalid! Priče o ležanju u Remetincu zbog nasilja mu takođe ne ide u prilog!

PR
prsutsir
10:28 26.01.2016.

Ukinuti Ministarstvo branitelja,rat je završio prije 21 godinu.Branitelje staviti pod ministarstvo obrane i soc.skrbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije