Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGLASNO

Dragan Vulin kandidat za novog predsjednika HDSSB-a

Dragan Vulin
Davor Javorović/Pixsell
13.09.2014.
u 14:23

Vulin je najavio kako se iduća Vlada neće moći sastaviti bez HDSSB-a

Dragan Vulin, jednoglasno je potvrđeno na Glavnom odboru, kandidat je za novoga predsjednika HDSSB-a. Na stranačkom saboru sazvanom za 8. listopada u Osijeku, kako je već ranije i najavljeno, a danas je pred novinarima potvrdio i dosadašnji predsjednik Vladimir Šišljagić, nitko od sadašnjih članova Predsjedništva neće se kandidirati za čelne funkcije.

- Posebno ćemo voditi računa o mladim ljudima, ali to nikako ne znači diferencijaciju. Buduća stranačka tijela bit će spoj iskustva i mladosti - rekao je Šišljagić.

Predsjednik Glavnog odbora HDSSB-a Dinko Burić dodao je kako će biti omogućeno isticanje i drugih kandidatura koje su i više nego dobrodošle.

- Na Saboru će se donijeti i neke druge odluke u svijetlu izmijene stranačkog Statuta - napomenuo je Burić dok se predloženi predsjednički kandidat Vulin zahvalio te izrazio nadu kako će u budućnosti svi oni aktivno sudjelovati u radu stranke te najavio kako se iduća Vlada neće moći sastaviti bez HDSSB-a.

>> Generacija koja će zamijeniti Milanovića, Vesnu Pusić, Karamarka...

>> HDSSB je u silaznoj putanji pa Glavaš želi za šefa mladog Vulina

Komentara 7

Avatar airbizz
airbizz
16:24 13.09.2014.

jednoglasno stara generacija predaje kormilo mlađim naraštajima.hoće li novi naraštaji budući da su sa malo ili bez iskustva biti pod patronatom starije generacije ili će misliti svojim glavama?

Avatar Daruvar_
Daruvar_
17:20 13.09.2014.

HDSSB se polako pretvara u SDSS-ovu podružnicu. Ja nemam ništa protiv. Trebamo prekinuti brojenje krvnih zrnaca, valja podržati sposobne svih nacionalnosti.

OB
Objektivno...
07:51 14.09.2014.

Pametan i zgodan je, nema šta. Ko i Šiško. Ali, koliko je stranku samostalno vodio Šiško, toliko će i ovaj ...ili možda još i manje... Zna se tko odakle vodi stranku i čemu gurati glavu u pijesak. Pravi predsjednik će na Sabor HDSSB poslati DVD na čije gledanje će svi ustati i pljeskati dok on ne nazove da prestanu pljeskati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije