Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vođa reformista

Čačić: Vlada nije ispunila očekivanja, ali nećemo je rušiti

Radimir Čačić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
17.07.2014.
u 15:35

– Došlo je vrijeme za ljude koji nude rješenja i to ne samo na razini programa nego i na razini onoga što su već u životu radili i što je provjerljivo - rekao je Čačić.

Reformisti ne namjeravaju rušiti Vladu iako ona nije ispunila očekivanja građana Hrvatske, rekao je danas u Osijeku utemeljitelj Inicijative za osnivanje Narodne stranke reformista Radimir Čačić.

Govoreći o trenutačnoj situaciji u Hrvatskoj i nagađanjima da bi nakon političkih prebjega možda krenuo u rušenje Vlade Čačić je rekao da Hrvatska više nema snage, ali niti vremena za ideološke sukobe kao i da ideološka polarizacija postaje opasna i štetna.

"Došlo je vrijeme za ljude koji nude rješenja"

– Došlo je vrijeme za ljude koji nude rješenja i to ne samo na razini programa nego i na razini onoga što su već u životu radili i što je provjerljivo - rekao je Čačić koji je novinare izvijestio i da je poslije saborskog zastupnika Petra Baranovića reformistima pristupila i bivša pomoćnica ministra poljoprivrede Vesna Gantner.

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Komentirajući političke prebjege Čačić je rekao da je za svaki političku opciju bitno da bude zastupljena u Saboru, ali i da broj saborskih zastupnika za stranku koja je osnivanju nije presudan. Bitnije mu je tko su ljudi koji im pristupaju, što su radili i napravili u svojim životima, kakva im je biografija i znanje i kakav im je doprinos u Saboru.

Na konferenciji za novinare rečeno je kako se Inicijativi na istoku Hrvatske svakodnevno pridružuju mnogobrojni članovi kao i da će nakon podružnica u Osijeku i Đakovu, koje su već osnovane, uskoro biti osnovane i podružnice reformista u Vukovaru, Vinkovcima i Našicama.

>>Čačić: Neću razgovarati s Vesnom Pusić

>>Prvi susret nakon zatvora: Čačić i Milanović se izgrlili i izljubili

Komentara 28

Avatar Licemjerni
Licemjerni
15:43 17.07.2014.

Oooohh kako velikodušno.neces je rušiti? Ma bravooo. Pa i nemas mogucnosti da to radiš. A i tko si? Osudjeni ubojica za volanom

GO
google385
15:46 17.07.2014.

tip se umislio .njegovo je proslo

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:59 17.07.2014.

Plati porez, plati jadne radnike i za Boga miloga plati vozača jednoga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije