Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JUDINE ŠKUDE'

Bulj: 'Parama hrvatske sirotinje kupovat ćemo što je bilo naše, to samo ukazuje da je više vlada izdalo hrvatske interese'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.12.2016.
u 21:29

Bulj kaže da "narod mora znati imena odgovornih za ovo, jer narod je sve to skupo platio i plaća."

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ustvrdio je u subotu navečer kako činjenica da ćemo "hrvatskim novcem, parama hrvatske sirotinje sada morati kupovati nešto što je već bilo naše, a radi se o Ini, ukazuje da je ne samo jedna, već više hrvatskih vlada bilo upleteno u izdaju nacionalnih interesa i prodaju nacionalnog blaga".

"Judine škude koje pojedincima zveckaju u džepu naša država mora skupo naplatiti. Njih treba uhititi i pod hitno procesuirati", napisao je Bulj na svom facebook profilu nakon što je premijer Andrej Plenković objavio da je MOL dobio arbitražni spor protiv Hrvatske u Ženevi nakon čega je Hrvatska donijela odluku o povratku Ine u hrvatsko vlasništvo otkupom cjelokupnog udjela koji u njoj ima MOL.

Bulj kaže da "narod mora znati imena odgovornih za ovo, jer narod je sve to skupo platio i plaća."

"Mora se znati tko je za sitan novac prodao Bijele noći, tko je šurovao sa strancima i kako se prodala Ina, a moraju se znati i svi pomagači koji su zadnjih godina te prljave rabote pokušali prikriti. Ni ja ni moje kolege iz Mosta nećemo stati dok krivci ne budu kažnjeni", ustvrdio je Bulj.

>> Plenković: Vratit ćemo Inu Hrvatskoj! Otkupit ćemo cijeli Molov paket dionica

Ključne riječi

Komentara 27

MA
macor
21:53 24.12.2016.

Bulju,dal si i ti jedan od onih branitelja koji je svoje dionice Ine, na nagovor Sanadera i J.Kosor Molu prodao?

Avatar majmunranko
majmunranko
21:35 24.12.2016.

Miro Bulj, pa ti si prvi izdajica. Ti si dobio zadatak da prvi u interesu MOL-a napadneš Karamarka kad se Karamarko zalagao za prekid arbitraže, dok je Hrvatska stajala bolje nego danas. Ne glumi sad junačinu, Miro, ti i tvoja sekta ste nam rušenjem Karamarka izbili iz džepa najmanje 5 milijardi kuna koliko smo izgubili ovom arbitražom.

Avatar alien79
alien79
21:49 24.12.2016.

Znači Karamarko je bio u pravu. Petrove kako se osjećaš sada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije