Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN TURUDIĆ:

'Bandić ima 15 milijuna razloga da poštuje mjere opreza'

Ivan Turudić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
20.11.2014.
u 12:42

U slučaju kršenja mjera opreza tražilo bi se njihovo ukidanje i određivanje istražnog zatvora

Milan Bandić ima "15 milijuna razloga" da poštuje mjere opreza, rekao je predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić aludirajući na iznos Bandićeve jamčevine. Turudić je ispred suda pojasnio mjere opreza kojih se Bandić, koji je jučer pušten iz pritvora, mora pridržavati ako se želi braniti sa slobode.

– Rješenje će biti dostavljeno Gradskoj skupštini i Gradskom poglavarstvu. Vjerojatno će sudac istrage zatražiti da daju informacije o eventualnom kršenju mjera opreza. Do saznanja o eventualnom kršenju mjera opreza može doći Državno odvjetništvo, kao što dolazi do saznanja o, na primjer, počinjenom kaznenom djelu – rekao je Turudić. Dodao je da bi se, u slučaju da se to dogodi, tražilo ukidanje mjera opreza i određivanje istražnog zatvora.

>> Bandić dobio vrijedne rođendanske darove – slobodu i 15 milijuna

>> Bandić otišao kod odvjetnika Hanžekovića, na ulici ga izljubila Iva Majoli

Komentara 14

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
13:39 20.11.2014.

Iskreno mislim kako je tih "15 milijuna razloga" sića za Bandića, no Bandić je to i poštivat će odluke suda kao i svi ostali naši dragi političari.

Avatar cheguevara..
cheguevara..
16:10 20.11.2014.

Kao sto gradjani imaju 15 milijuna razloga da traze kompletnu smjenu pravosudja iz temelja, posto su nam svi kriminalci sto su opljackali naciju, poltikanti i ratni profiteri, na slobodi.

CA
caricazg
16:22 20.11.2014.

njemu je najveća kazna jer ne može paradirati Zagrebom..a tih 15 milijuna je sića za sve njih....koji toliko vole svoju domovinu da svi malo,malo završe u Remetincu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije