Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.11.2014. u 09:19

Morat će dobro paziti koga će pozvati na proslavu 59. rođendana da slučajno na tulum ne zaluta i poneki svjedok.

Milan Bandić dobio je dva vrijedna rođendanska poklona (rođen je 22. studenoga). Sud mu je “poklonio” puštanje na slobodu nakon što je mjesec dana bio u Remetincu, a od svog odvjetnika dobio je 15 milijuna kuna u kešu. Toliko je, naime, stajala jamčevina.

Bandić je pušten na slobodu uz dva uvjeta – neće smjeti obavljati dužnost gradonačelnika i neće smjeti komunicirati ni na koji način sa 178 svjedoka. Stoga će ovogodišnja rođendanska proslava za Bandića biti veliki logistički izazov. Morat će dobro paziti koga će pozvati na proslavu 59. rođendana da slučajno na tulum ne zaluta i poneki svjedok. Jer, ako ga itko “cinka” da je bio u društvu s nekim od svjedoka, Bandić će se morati vratiti u Remetinec.

Sudska odluka o uvjetnom puštanju na slobodu uvelike je nedorečena jer nije sasvim jasno tko će paziti da Bandić ne prekrši neki od uvjeta. Sve da se zastupnici Gradske skupštine, koja bi trebala kontrolirati gradonačelnika, i pretvore u “policajce”, i dalje je nejasno tko će kontrolirati Bandićevu komunikaciju iz njegova doma.

>>Bandić izljubio prijatelje, otrčao 30 krugova pa čitao novine. Pogledajte video!

>>Bandić izašao! Odvjetnik Hanžeković dignuo kredit na 15 milijuna kuna za jamčevinu

>>Pogledajte emotivan susret Bandića sa suprugom, prijateljima i Rudijem

Komentara 7

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
11:53 20.11.2014.

Sad se ovi crveni HR-novinari raspisali od kud kako ,,,,Mile Legendo pobjedio si sve bices ti gradonacelnik jos 15g,,,,,a ovi puskoki,uskoki,ili kako se vec zovu toje talasika od procesa,ziva smijurija,,uhapse cjelu gradsku upravu bez i jednog dokaza sve rekla kazalaa i sve neki pokajnici,,kako lopov moze uopce biti pokajnik,,,Milane vodis 1-0 ovaj HR-kgb,je slab za te sretno gradonacelnice i sve najbolje u zivotu,,,,,a onog pravednika sto ga nasi veliki novinari nadode i dadose mu nadimak iz puskoka hahaha treci dan otkrili varao na porezu eto novinarskog pravednika u lipoj nasoj,,,,,,,

19
1995josip
09:30 20.11.2014.

Partija gazi svoje bivše podanike , da je stavio sliku druga tite na prsa , nikada ga nebi uhitili , kada Milan ne razmišlja glavom .

MX
Mister X
09:51 20.11.2014.

Morat će dobro paziti koga će pozvati na proslavu 59. rođendana da slučajno na tulum ne zaluta i poneki svjedok. Da mu ga "brača ne pošalju slučajno" o tome se nesmiješ ni našaliti Markane.... Kao ovdje sa ovim jakim podnaslovom kako si sad jako jak kad su Bandiću odrezali noge i zabijaju nož u leđa .... Sa samo novorođenih 100 svjedoka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije