Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANOV PROGLAS

Bandić: II. svjetski rat je završio, isprika onima koji to znaju

bandić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSEL
1/8
08.08.2016.
u 10:22

Na izvanrednoj konferenciji za medije Bandić je novinarima poručio da pitanja mogu postavljati, ali da on odgovore neće dati

Na konferenciji za koju je stranka Rada i solidarnosti najavila kako će otkriti "ekskluzivnu vijest od presudne važnosti za Hrvatsku", Milan Bandić narugao se ne samo građanima cijele Hrvatske nego i novinarima koji su prisustvovali konferenciji. 

Bandić je odlučio da je od presudne važnosti za Hrvatsku tiskati proglas da je Drugi svjetski rat završio.

– Iako se čini da za objavu te očite istine nema potrebe, Hrvatska javnost demantira nas iz dana u dan. Pozivam sve da se napokon počnu ponašati u skladu s tom jednostavnom istinom pa će nam svima biti bolje. Izliječimo Hrvatsku od bipolarnog poremećaja pa će nam svima biti bolje – kazao je Bandić dva dana prije nego će predstaviti program za izbore.

– Tuđman je zagovarao pobjedu, Bandić zagovara zajedništvo – rekao je.

Na izvanrednoj konferenciji za medije Bandić je novinarima poručio da pitanja mogu postavljati, ali da on odgovore neće dati. Tako nije komentirao i zašto je prije početka kampanje oblijepio Hrvatsku plakatima, a na pitanje hoće li takve konferencije imati ako postane premijer, tek je poručio da neće.

>> Izigrao zakon: Evo tko se krije iza plakata s porukom '#Premijer'

>> Bandić: Premijer ne može biti ni Petrov ni dva službenika MVP-a

Komentara 162

Avatar savez komunista hrvatske
savez komunista hrvatske
11:11 08.08.2016.

Sad će Bandić da oplete po fašistima i ustaškim pokličima,.

Avatar Ada
Ada
11:17 08.08.2016.

Drugi svjetski rat neće završiti dokle god sva istina ne izađe na vidjelo, svi živući zločinci ne budu kažnjeni i dok svaka žrtva ne bude mogla počivati u miru. Dosad se znala "istina" samo jedne strane. Perković je dokaz. AA takvih Perkovića još je mnogo.

DU
Deleted user
11:09 08.08.2016.

Vjerojatno će objaviti da je obnovljen spomenik Bošku Buhi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije