Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ INA - MOL

Vrdoljak: Niti želim niti smijem komentirati arbitražni postupak

Ivan Vrdoljak
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
23.08.2014.
u 12:21

To je vrlo ozbiljan proces, sa sucima koji su vrlo ozbiljni, odgovorni i profesionalni i mislim da se sve strane u postupku trebaju tako ponašati uključujući i moju malenkost - kazao je Vrdoljak dodavši kako se u Ministarstvu gospodarstva kontinuirano radi na taktici za arbitražni postupak

Informaciju kako međunarodni arbitražni sud razmatra odluku o privremenoj zabrani trgovanja dionicama INA-e, kako za MOL tako i za hrvatsku državu, i to sve do kraja arbitražnog postupka, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak koji je jutros boravio u Varaždinu nije želio komentirati.

- Niti želim niti smijem komentirati medijske natpise i dezinformacije koji se danas pojavljuju i koji će se sutra pojavljivati, jer arbitražni postupak je tajan i zatvoren - kazao je Vrdoljak koji je bez komentara bio i na pitanje kako bi ova odluka utjecala na poslovanje INA-e.

- To je vrlo ozbiljan proces, sa sucima koji su vrlo ozbiljni, odgovorni i profesionalni i mislim da se sve strane u postupku trebaju tako ponašati uključujući i moju malenkost - kazao je Vrdoljak dodavši kako se u Ministarstvu gospodarstva kontinuirano radi na taktici za arbitražni postupak.

- Svaki tjedan se sastajemo sa našim odvjetničkim timom i radimo sve kako bi zaštitili našu INU od potencijalnih šteta koje su učinjene i da ih spriječimo u budućnosti - kazao je Vrdoljak koji očekuje da će arbitražni postupak trajati oko dvije godine.

- To sigurno nije proces koji će trajati deset godina, a sigurno će trajati više od godinu dana, tako da je to realna procjena - zaključio je Vrdoljak.

>> Zoltan Aldott: Ina je spremna za veliki iskorak. Trebamo dogovor o strategiji

>> 'Bilo bi vrlo lijepo kupovati Inu, ali u pitanju su velika sredstva'

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:47 23.08.2014.

Tehnički crtač komentira da ne može komentirati i to je vijest, ajmo odmah jednu nagradu Večernjaku za novinarstvo, nema vas Modra lasta.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:22 23.08.2014.

Sve neki grčići, josipovići, jovanovići... ne znaš iza kojeg će ostati veća katastrofa.

DJ
djurex
14:04 23.08.2014.

Pola ce ove vlade zavrsit u zatvoru...samo cekam da se na onoj drugoj arbitrazi za piranski zaljev koji mediji ne spominju nikako odluci u korist slovenije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije