Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ INA - MOL
Povratak na članak

Vrdoljak: Niti želim niti smijem komentirati arbitražni postupak

To je vrlo ozbiljan proces, sa sucima koji su vrlo ozbiljni, odgovorni i profesionalni i mislim da se sve strane u postupku trebaju tako ponašati uključujući i moju malenkost - kazao je Vrdoljak dodavši kako se u Ministarstvu gospodarstva kontinuirano radi na taktici za arbitražni postupak

Komentari 7

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:47 23.08.2014.

Tehnički crtač komentira da ne može komentirati i to je vijest, ajmo odmah jednu nagradu Večernjaku za novinarstvo, nema vas Modra lasta.

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:22 23.08.2014.

Sve neki grčići, josipovići, jovanovići... ne znaš iza kojeg će ostati veća katastrofa.

VL
DJ
djurex
14:04 23.08.2014.

Pola ce ove vlade zavrsit u zatvoru...samo cekam da se na onoj drugoj arbitrazi za piranski zaljev koji mediji ne spominju nikako odluci u korist slovenije..

VL
DU
Deleted user
22:55 23.08.2014.

Vrdoljak: Niti želim niti smijem komentirati arbitražni postupak........ Onda nemoj....... I što ga uopće bilo što pitaju. Danas iskače iz paštete... pola dnevnika su popunili njegovim brljanjima....

VL
SA
santos008
20:23 23.08.2014.

''Niti zelim ,niti smijem'',ja bih jos dodao niti znam.

VL
HR
Hrvatskadominacija
12:35 23.08.2014.

Moze li i danas molim. Ice bucket challenge? Recimo sa Brenom ili Nives

VL
NA
Nadalinaaa
14:57 23.08.2014.

Danas Europa obilježava Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima. Gospodo novinari, zašto nas ne izvjestite kako se taj dan obilježava u Hrvatskoj? Jesu li se sakupili naši politički čelnici nad masovnim grobnicama komunističkih žrtava? Jesu li žrtvamaa odali počast? Jesu li osudili totalitarni komunistički režim? Ako nisu, gdje je vaša novinarska znatiželja da ih u ime hrvatske javnosti pitate zašto je tome tako?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.