Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENERAL

Ante Gotovina o proslavi Oluje: Ja sam uvijek zadovoljan

gotovina, odbor
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
20.05.2015.
u 20:09

'Odluka je donesena i ona važi. Ništa drugo'

– Ja sam uvijek zadovoljan – komentirao je general Ante Gotovina za N1 odluku Odbora o proslavi Oluje da se mimohod održi 4. kolovoza u Zagrebu, a središnja proslava idućeg dana u Kninu.

Na pitanje čiji je to bio prijedlog, Gotovina je odgovorio:

– Prijedlog? Bilo je mišljenja, ali odluka je donesena i ona važi. Ništa drugo.

A na pitanje je li to bio njegov prijedlog, Gotovina je pokazao na ministra obrane Antu Kotromanovića i kazao: "Ministar je rekao."

Karamarko: Ne želim biti faktor remećenja mira

– Drago mi je da je ta trakavica završila i drago mi je da je postignut nekakav kompromis – komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko današnju odluku Državnog odbora za organizaciju proslave Oluje da se vojni mimohod održi u Zagrebu 4. kolovoza, a središnja proslava dan poslije u Kninu.  

Karamarko je rekao da je bio protiv obilježavanja u Zagrebu zbog velikih troškova, ali da unatoč tome pozdravlja dogovor. Ne želi biti faktor remećenja mira te će doći na mimohod 4. kolovoza  

– Što se mene tiče, ja ću se apsolutno prilagoditi svemu onome čemu se trebam prilagoditi kao šef najveće oporbene stranke – rekao je Karamarko.

>> Jedino u Kninu može biti središnja proslava Oluje, prihvaćam mimohod uoči ili nakon 5. kolovoza

>> Mimohod 4. kolovoza u Zagrebu, a proslava Oluje dan poslije u Kninu

Komentara 58

DI
Diosiario
21:25 20.05.2015.

Ovi komunisti iz SDP-a do prije dvije godine tvrdili kako je Oluja zločinački poduhvat na čelu s Tuđmanom, Šuškom i Gotovinom, kako je ubijeno 600 Srba, kako je 22 000 kuća zapaljeno, a kad se pokazalo na sudu da su to sve laži koje su ti isti komunisti u suradnji s četnicima Save Štrbca sami isfabricirali, sad bi odjednom mimohodili i pravili se nevješti, a pritom bi zaigrali na kartu poslovične hrvatske zaboravljivosti i slabog pamćenja.

BL
Blizard
21:15 20.05.2015.

Mimohod je izmišljen za Milanovica i izvizdanu vladu .'Oluja ce se obilježiti tamo gdje je prvi hrvatski Predsjednik F.Tudjman dao na znanje ... imamo Hrvatsku a to je Knin !

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
21:01 20.05.2015.

Zoran Milanovic nije uspio razvodniti proslavu Oluje "mimohodom istaoga dana" . Dan ranije je sada njegova privatna terevenka , sa vojskom koju su upropastili i koja nema sto pokazati . Troškove od 17 milijuna kuna trebao bi snositi on ii njegova "antifašisticka" laža dosta je vladanja na kredit koji mi moramo odplatiti ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije