Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI LOKOMOTIV

U Ledenoj velikan kojeg nije uništila ni pogibija cijele ekipe

Medveščak - Torpedo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
09.12.2015.
u 08:05

U rujnu 2011. izginula je cijela momčad Lokomotiva. Danas je taj velikan drugi u KHL-u i večeras je u Ledenoj (20 sati)

Prije malo više od četiri godine, 7. rujna 2011. godine, dogodila se najveća nesreća u povijesti hokeja. U avionskoj nesreći poginula je cijela momčad ruskog Lokomotiva, ali i cijeli stručni stožer.

No hokejski div nije se ugasio, dapače, uzdignuo se poput feniksa i danas je opet ponajbolji ruski klub. Trenutačno je drugi među 28 klubova KHL-a, a večeras stiže u Ledenu dvoranu (20 sati).

Alan Letang, legendarni igrač Medveščaka, a sada pomoćnik Gordieja Dwyera, u karijeri je igrao s nekim od poginulih igrača Lokomotiva.

Drago mu je da se Lokomotiv oporavio, no protiv željezničara danas neće imati popusta.

– Ove sezone uvijek najbolje igramo s najjačim momčadima, jednostavno drugačije pristupimo utakmici i damo sve od sebe. Zato i večeras imamo šanse – kaže Letang (na slici).

>> Medveščak se sutra vraća u Ledenu gdje u zadnje četiri utakmice ima upisane pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije