Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak dočekuje SKA

Na najbolji napad s osakaćenom obranom

07.10.2013., Zagreb - Dom sportova, 14. kolo KHL, kontinentalne hokejaske lige KHL  Medvescak - Neftehimik. Martinovic Sasa. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
29.09.2014.
u 12:30

SKA će predvoditi najskuplji hokejaš svijeta Kovaljčuk (ima plaću 15 mil. €)

Deset utakmica, deset pobjeda, 48 postignutih pogodaka i maksimalnih 30 bodova na kontu. To je bodovni učinak SKA Peterburga, vodeće momčadi KHL-a koja večeras (19.15 sati, Sportklub) stiže u Dom sportova. Medvjedi su pak ove sezone osvojili tek devet od mogućih 30 bodova, a sigurno im neće biti lako vaditi se protiv najskuplje momčadi lige, čija glavna zvijezda Ilja Kovaljčuk ima godišnju plaću od 15 milijuna eura.

Dvaput sa SKA u tri dana

– SKA je vjerojatno najbolja momčad u ligi, no prošle sezone pokazali smo da ih možemo pobijediti – rekao je bek Medveščaka Saša Martinović, dok je napadač Bill Thomas dodao:

– Utakmice protiv SKA definitivno će biti jako teške, Kovaljčuk igra jako dobro i ima jako dobre suigrače. No, moramo ući u utakmicu s pozitivnim razmišljanjem. Neće nas podcijeniti jer navikli su na to da je svaka momčad posebno motivirana protiv njih. Ako ćemo imati puno isključenja kao u prošlim utakmicama, nećemo imati šanse, jer SKA je najbolja powerplay momčad u cijeloj ligi.

Medvjedi će imati dvije šanse da dođu do bodova protiv Kovaljčuka i društva jer SKA će u Ledenoj prvo igrati i u ponedjeljak, pa u srijedu. Treneru medvjeda Chucku Weberu nije lako jer protiv najefikasnijeg napada lige igrat će s osakaćenom obranom, odnosno sa samo pet braniča.

Hutchinson suspendiran

Naime, Popović i Morrison već su otprije na listi ozlijeđenih, a loša vijest stigla je i od Disciplinske komisije KHL-a, koja je kaznila Andrewa Hutchinsona s dodatne dvije utakmice suspenzije zbog udarca laktom u glavu Nagya na utakmici protiv Slovana.

Možda će zbog svega toga Medveščak dovesti nekog obrambenog igrača na posudbu.

>>Prijenosi utakmica Medveščaka od sada na RTL 2!

Komentara 1

PI
pila47
17:41 29.09.2014.

Medeki samo bez straha,nek su oni skupi i KIEL je skup i legija stranaca pa ih je Zagreb prehitil na leđa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije