Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio Metallurg

Medveščak se visokim porazom oprostio od doigravanja

Medveščak
Grgur Zucko/PIXSELL
31.01.2016.
u 14:49

U posljednje vrijeme se mučimo u napadu, ne možemo realizirati prilike, kaže Dwyer

Hokejaši Medveščaka izgubili su od Metallurga iz Novokuznjecka sa uvjerljivih 5:1 i tako se oprostili od doigravanja. Metallurg je iz šestog pokušaja došao do svoje prve pobjede nad medvjedima.

Čestitam protivniku na osvojena tri boda. Utakmica je bila puno tjesnija nego što to rezultat predlaže. U posljednje vrijeme se mučimo u napadu, ne možemo realizirati prilike. Isto se ponovilo večeras, stvarali smo kvalitetne šanse za gol, no nismo uspijevali kapitalizirati. Domaćin je iskoristio svoje prilike, znali su igru s igračem više pretvoriti u pogotke i uvijek su uspijevali doći do tog pogotka koji je kroz cijeli susret držao pobjedu vam našeg dosega. Pitanje je što bi bilo da smo uspjeli ugurati koji pak više u mrežu“, komentirao je utakmicu na konferenciji za novinare glavni trener Medvjeda, Gordie Dwyer.

HK METALLURG NOVOKUZNJECK – KHL MEDVEŠČAK ZAGREB 5:1 (1:1; 2:0; 2:0)

KHL, Metallurg Palača sporta, Novokuznjeck

STRIJELCI:

02:26 1-0 Kousal (Manuhov) PP1

10:04 1-1 Deutsch (Bolduc)

30:32 2-1 Musin (Kousal) PP1

33:22 3-1 Manuhov (Fairchild)

52:20 4-1 Plotnikov (Makarenko)

55:47 5-1 Fairchild (Makarenko) SH1, EN

UDARCI NA VRATA: 37 - 28

Komentara 7

FU
FULL
15:33 31.01.2016.

Kad se od početka ulaska u KHL-ligu nije radilo planski onda se danas improvizacija obija o glavu. Nikad improvizacija nije donijela pozitivan rezultat bilo gdje bez obzira na sva moguća "opravdanja" o kojima smo od Uprave slušali i čitali na službenoj stranici ili tiskovinama koja su prenosila jednu te istu. Bez obzira što se je službeno objavilo novih tri godine u KHL-u (neslužbeno je stvarnost ipak drukčija, da, ali ne tri?), mora se početi raditi "s glavom i repom" jer KHL neće trpjeti "gluposti" osim ako vanjski faktori "politika" neće biti presudna u toleriranju svega toga?! Današnja utakmica nije pokazala nikakva nova "iznenađenja", opetovati jedno te isto nije potrebno. Dolazi Amur i opet sve po starom, ništa osim poraza.

ZI
ziko555
15:42 31.01.2016.

Kad su igrali regionalnu ligu nisam propustio utakmicu. Od kad su u KHL nisam niti jednu pogledao niti me vise hokej zanima.

SO
srecko.orsulic123
15:25 31.01.2016.

Bebe u tajicama i uzimaju milodar u lovi i hrani a od hokeja nula vratite se u Kanadu !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije