Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUGRA S(P)RETNIJA

Medveščak propustio doći do prvog mjesta, izgubili su kod kuće

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
19.10.2015.
u 22:46

Završilo je 7:6 (3:3, 2:2, 1:1; 0:1) za goste nakon penala

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli slaviti u vrlo efikasnoj utakmici protiv Jugre. Završilo je 7:6 (3:3, 2:2, 1:1; 0:1) za goste nakon penala i time su Zagrepčani propustili stići do prvog mjesta skupine Bobrov u KHL ligi.

Kao da ih je taj pritisak koštao jer vidjela se nervoza, a nije pomogla ni podrška publike, koja se u okupila u standardnom broju od njih oko pet tisuća. Već u prvoj trećini palo je šest golova, a dvaput je vodstvo imao Medveščak. Zabijali su Perkovich (4'), Zanoski (6') i Brule (14'), ali Panov (2', 19') i Gusev (13') osigurali su egal za drugu trećinu.

U njoj je bilo manje golova, ali ne i uzbuđenja. Opet je vodio Medveščak i u 16. minuti poveo preko Kvapila, potom je Mikhnov 17 sekundi kasnije izjednačio i Panov trećim pogotkom već minutu kasnije doveo Jugre u vodstvo 5:4. Srećom, 43 sekunde do kraja Kinrade zabija za 5:5.

Posljednja trećina bila je napeta, ali Taratukhin u sedmoj zabija za 6:5 pa je Medveščak morao hvatati zaostatak. Uspjeli su u 11. preko Smolenaka, ali dalje od toga nije išlo. U produžecima je bilo 0:0 i bolje su pucali penale gosti. Medvjede je propustio do pobjede dovesti dvojac Kvapil - Brule i zabio je samo Smolenak. Kod gostiju su precizni bili Bulyansky i Panov, a promašio je Gusev.

Nakon ovog poraza Medveščak je sedmi u Zapadnoj konferenciji, a Jugra je četvrta na Istoku.

>> Medveščak pronašao vratara: U brlog dolazi Joakim Lundström

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije