Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LUDI' COLBY

Pogledajte pobjednički gol Medveščaka koji će se dugo pamtiti!

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
02.09.2015.
u 11:23

Žrtva je bio vratar Metalurga iz Novokuznjecka – Karejev

Medveščak je u četvrtom kolu stigao do treće pobjede zaredom, a "žrtva" je nakon kaznenih udaraca bio Metalurg iz Novokuznjecka (4:3). No ono što se pamti jest odlučujući pogodak Kanađanina Colbyja Genowaya.

Zabio je na maestralan način i posramio gostujućeg vratara Karejeva tako što se bočno okrenuo, "izuo" ga iz klizaljki i poslao pak u mrežu. Tako nešto rijetko se viđa pa su hokejašu Medveščaka zapljeskali čak i gostujući igrači.

No vrednija od umjetničkog dojma jest činjenica da su bodovi tu, a Zagrepčani na drugom mjestu Zapada. Ispred je samo finski Jokerit s istim brojem bodova, ali i utakmicom manje.

A bili bi medvjedi prvi da nisu primili gol dvije minute prije kraja utakmice i tako izjednačili na 3:3. Možda se to dogodilo i zato što su hokejaši Medveščaka malo podcijenili najmlađu momčad Istoka.

Možda bi u nekoj drugoj priči to bila loša stvar, ali u ovoj je više nego dobra jer svjedočili smo potezu koji sigurno konkurira za najbolji u sezoni već nakon četiri kola. I sjajan je poziv navijačima jer tko zna što se sve može vidjeti na ledu Ledene dvorane ili Arene, svakakva ugodna iznenađenja su moguća.

* Pogodak možete vidjeti na 6:03

>> Genoway majstorijom posramio ruskog vratara, Medveščak 2. momčad Zapada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije