Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lorencin u Splitu

'Tržište V. Britanije je veliko i zauzima primat u našim strateškim dokumentima'

Ministar Lorencin na sastanku britanskog udruženja
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
03.10.2014.
u 17:33

Gosti iz Velike Britanije u ovoj su godini ostvarili dva milijuna noćenja

Ministar turizma Darko Lorencin kaže kako se u ovoj godini može očekivati rast prihoda od turizma od dva do tri posto u odnosu na lanjsku. Rekao je to u hotelu La Meredien Lav u Podstrani gdje se održava godišnja skupština nezavisnog britanskog udruženja komercijalnih tvrtki turističkog sektora - The Travel Network Group koja okuplja 800 članova, a predstavnike je poslalo njih 350.

-Tržište Velike Britanije je veliko i zauzima primat u našim strateškim dokumentima. Već sljedećeg tjedna idemo u London s programom Hrvatska 365, a potom idemo za Pariz – najavio je Lorencin. Gosti iz Velike Britanije u ovoj su godini ostvarili dva milijuna noćenja, a riječ je o tržištu s velikom stopom rasta.

>> Prihodi od turizma u šest mjeseci veći 2,2 posto

>> Lorencin najavio razvoj avanturističkog i kulturnog turizma

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije