Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubrzajmo Hrvatsku

Infiniti komunikacije prvi u Hrvatskoj primjenili metodu Planiraj svoj uspjeh

Ubrzajmo Hrvatsku
Foto: PR FOTO
1/3
03.12.2015.
u 15:35

Infiniti komunikacije su prvi u Hrvatskoj primjenili metodu „Plan Your success“ (Planiraj svoj uspjeh) te doveli ovu svjetski priznatu licencu znanja i vještina na naše područje. Zaposlenici agencije Infiniti komunikacije prošli su edukaciju dr. Josea Manuela Torresa te je odlučili uvrstiti kao sastavni dio obuke svakog menadžera. Primjena metode Planiraj svoj uspjeh značajno je povećala učinkovitost zaposlenika i same agencije što je rezultiralo, između ostalog, i rastom produktivnosti po zaposlenom od 30% do 130%.

Kako je rekao CEO Infiniti komunikacija Željko Jukić na konferenciji Ubrzajmo Hrvatsku, održanoj 1. prosinca u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, jedno od ključnih pitanja s kojima se suočava svaki poduzetnik i menadžer je kako se nositi s promjenama koje donosi poslovno okruženje, promjenama potaknutim brzim razvojem novih tehnologija, s pitanjima kako izgraditi moderan poslovni sustav koji će biti spreman suočiti se s izazovima brzih promjena u poslovanju i na tržištu, te kako povećati produktivnost u poslovanju što postaje imperativ opstanka na tržištu.

„Primjer naglih promjena uvjeta poslovanja je Uber, a ključno je koliko je poslovna organizacija spremna odgovoriti na izazove takvih i sličnih promjena na tržištu“, naglasio je Jukić dodavši kako su poslovnim ljudima s razvojem tehnologije dostupne gotovo sve informacije, ali je ključno pitanje kako donositi poslovne odluke na osnovu mnoštva informacija.

„Upravo u takvim okolnostima pomogla nam je metoda Planiraj svoj uspjeh te smo odlučili takvo naše iskustvo podjeliti s drugima, odnosno svima koji to žele.

Iz takvog pristupa izrodio se projekt Ubrzajmo Hrvatsku koji u sebi sadrži ideju promjena koje su nužne u našoj poslovnoj zajednici i društvu, promjenama koje počinju od pojedinca koji kroz program Planiraj svoj uspjeh dobiva novu dozu motivacije kako bi sam napravio promjene, a promjene koje bi trebala napraviti većina realizirale bi projekt Ubrzajmo Hrvatsku“, objasnio je Željko Jukić.   

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije