Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNI KONCERT

Vanna: Jedva čekam otpjevati božićne klasike u petak u Lisinskom

Vanna
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/5
10.12.2015.
u 08:00

Doživite čaroliju blagdanskog koncerta u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 11.prosinca. Sjajnu atmosferu tradicionalnog koncerta zaokružit će poznati hrvatski glazbenici i voditelji Igor Mešin i Jasna Palić Picukarić.

Hrvatska glazbena diva Vanna, ovog prosinca ima jako puno poslovnih obaveza ovog prosinca i svi ju ti angažmani vesele. 'Sudjelujem u divnim humanitarnih akcijama, odlazim pjevati na mjesta na kojima bih se i sama voljela zateći sa obitelji ili prijateljima, imam priliku pjevati krasne pjesme, kako svoje, tako i božićne hitove. Tako ću i na koncertu u Lisinskom pjevati jedan božićni klasik i to u duetu s Tonyem s kojim mi je i ionako uvijek gušt pjevati.''

Doživite blagdanski duh u Lisinskom uz Željka Bebeka, Gorana Karana kao i kazališne izvođače Komedije, Đanija Stipaničeva, Danijele Pintarić i Sandre Bagarić koji će zapjevati najljepše božićne pjesme. Poznata kubanska pjevačica Olvido Ruiz Castellanos izvest će španjolski božićni hit Felice navidad.

Neka ulaznice budu božićni poklon za vas i vaše bližnje, stoga ne propustite poslušati najpopularniji koncert ovog prosinca.

Ulaznice za ovaj božićni spektakl možete kupiti u sustavu ulaznice.hr, na blagajni dvorane Lisinski ili ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije