Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje Zagreb.kom!

Od večeras u HGZ-u velika glazbena fešta

08.10.2014., Zagreb - U Hrvatskom glazbenom zavodu odrzana je proba za jedan od koncerata Zagrebackog festivala komorne glazbe. Na probi su sudjelovali medju ostalima i Stefan Milenkovic, Susanne Yoko Henkel i Monika Leskovar. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
10.10.2014.
u 09:46

Jedna od najvećih glazbeničkih fešta, publici omiljeni Zagreb.kom, počinje večeras programom koji se prikladno zove "La fiesta": od Beethovena do Piazzole, uz takve bisere kao što je nastup dua Milenković-Çeku u Paganinijevoj Sonati za violinu i gitaru

Kada prvi put zajedno zasviraju Stefan Milenković, Susanna Yoko Henkel, Monika Leskovar, Petrit Çeku, Lisa Berthaud i Lauma Skride, onda slobodno možemo reći da slušamo klasičarsku ekipu snova. Bit će to samo jedna od vrhunskih kombinacija sastava koje će od 10. do 18. listopada na devet koncerata u Hrvatskom glazbenom zavodu ponuditi deveto izdanje Zagrebačkog međunarodnog festivala komorne glazbe.

Jedna od najvećih glazbeničkih fešta, publici omiljeni Zagreb.kom, počinje večeras programom koji se prikladno zove "La fiesta": od Beethovena do Piazzole, uz takve bisere kao što je nastup dua Milenković-Çeku u Paganinijevoj Sonati za violinu i gitaru.

U subotu, također od 20 sati, na redu je barokni program u kojem će se svi ovi vrhunski glazbenici izmjenjivati u solističkim ulogama i u dionici continua. U nedjelju je na rasporedu Mozartova matineja u 11 i soareja u 20 sati, a odlično raspoloženom društvu virtuoza tada će se pridružiti i violinist Guy Braunstein. 

>> Kriza je u svijetu, ali ne u glazbi i u ljubavi publike i orkestara...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije