Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCEPT ZA ŽENEVU

Škoda VisionC - atraktivni coupe s petera vrata

Škoda VisionC
Foto: Škoda
05.02.2014.
u 13:57

VisionC bit će predstavljen na auto-salonu u Ženevi u ožujku

Škoda je danas izvijestila kako će na Geneva Motor Showu u ožujku predstaviti novu dizajnersku studiju VisionC. Koncept demonstrira sljedeći evolucijski korak u Škodinom dizajnerskom jeziku, tvrde u češkoj tvrtki.

VisionC je dinamični i elegantni "coupe s petera vrata", nešto poput Audijeva A5 Sportbacka ili nedavno predstavljena BMW-ova Gran Coupea serije 4. Škoda je objavila samo jedan crtež automobila pa možemo tek otprilike vidjeti kako će koncept izgledati, no bude li konačni rezultat vjeran crtežu bit će to značajan odmak od aktualnog Škodinog dizajna.

>> Škoda u Ženevi predstavlja koncept nove Fabije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije