Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APPLE

Novi iPhonei od 31. listopada dostupni kod hrvatskih teleoperatora

iPhone 6
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
13.10.2014.
u 17:32

Cijene uređaja kod teleoperatora trebale bi biti znatno niže nego u slobodnoj prodaji

Novi Appleovi smartphonei, iPhone 6 i 6 Plus, od 31. listopada moći će se kupiti i kod teleoperatora u Hrvatskoj.

Naime, Apple je na svojim stranicama objavio kako novi iPhonei stižu u 36 novih država i teritorija. U Kini, Indiji i Monaku bit će dostupni već od 17. listopada, a 31. listopada stižu u, između ostalog, Hrvatsku i sve države bivše Jugoslavije, uključujući Kosovo te Albaniju, Grčku, Mađarsku...

Cijene uređaja kod teleoperatora trebale bi biti znatno niže nego u slobodnoj prodaji. Podsjetimo, iPhone 6 se u rujnu pojavio u ponudi HG Spota po cijeni od 8499 kuna za verziju sa 16 GB memorije, odnosno tisuću kuna više za verziju sa 64 GB. Cijene su u međuvremenu očito dosta pale jer u Sancta Domenici iPhone 6 sa 16 GB trenutno stoji 7499 kuna, a 6 Plus s istom količinom memorije 500 kuna više. Novi iPhonei po znatno su nižim cijenama već dostupni i na oglasnicima – na Njuškalu smo našli jedan navodno novi 6 Plus od 32 GB za 5000 kuna.

>> Evo kolika je sila zapravo potrebna da se iPhone 6 savije

>> Slovenki u Zagrebu ukrali iPhone 6 te slomili dva prsta!

Komentara 1

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
12:43 14.10.2014.

Molimo autora članka da prođe korz jedninu i množinu i razmisli jel dobro napisao "smartphonei" i "iphonei".... JAO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije