Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOSIVI UREĐAJI

Izvori: Appleov sat imat će različite verzije i više od 10 senzora

Apple
Foto: Oliver Mehlis/DPA/PIXSELL
1/2
20.06.2014.
u 22:26

Jedan od izvora rekao je da će Appleov sat imati više veličina ekrana

Appleov pametni sat, o kojemu se već dugo neslužbeno priča, bit će ponuđen u više različito dizajniranih izvedbi, piše Wall Street Journal pozivajući se na neimenovane dobro upućene izvore. Oni tvrde kako bi uređaj mogao biti predstavljen već u listopadu, a proizvodnja bi trebala početi za dva do tri mjeseca u pogonima tajvanske tvrtka Quanta, dugogodišnjeg dobavljača za Appleova računala Mac.

Novi Appleov nosivi uređaj, piše WSJ, imat će više od deset senzora, uključujući i one za zdravlje i formu. Izvor je rekao kako Apple želi odgovoriti na kritike prema kojima dosad predstavljeni pametni satovi ne nude funkcije koje su dovoljno različite od onih na pametnim telefonima.

Apple je prošlog mjeseca predstavio novu aplikaciju Health (zdravlje) čija je svhra prikupljanje podataka o korisnikovom zdravlju i formi na jednom mjestu. Kako Apple nije predstavio i uređaj koji bi skupljao te podatke, pojavile su se glasine da će tvrtka kasnije predstaviti nosivi uređaj koji bi to radio.

Jedan od izvora rekao je da će Appleov sat imati više veličina ekrana, a drugi da bi do kraja godine Apple trebao isporučiti između 10 i 15 milijuna primjeraka ovog uređaja.

>> Nosivi uređaji prodiru u gamersku industriju vrijednu 93 mil. dolara

>> Sada su u modi nosivi internet, povezani dom i pametni auti

Komentara 1

PA
pavel1001
07:42 21.06.2014.

vauuuuuuuuu voćko je zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije