Mario Ančić doktorirao pravo na Columbiji i dobio posao na Wall Streetu
- I meni je bilo strašno teško kada sam prestao igrati. Sada kada na jedan način spajam i jedno i drugo, uhvati me ponos i zadovoljstvo
Komentari 10
Svaka čast i želim ti puno sreće i uspjeha. Meni si bio jako drag dok si igrao tenis a sada si mi još i draži. Malo ljudi to može napraviti, nakon bolesti i prekida teniske karijere (u kojoj je bioo vrlo uspiješan), uspjeti doktorirati na tako poznatom i prestižnom fakultetu.
Taj tip je mogao biti broj 1... Velika steta zbog ozljede i bolesti...
Čestitam!
Drago mi je za "Splicu" Ancica ! Veoma drago ! A Wall Street ? Krema svjetskih bankarskih lopova ! "Zipa se" (satro) Ancicu !
iskrene cestitke Mariu, nista posebno, titule ne cine covjeka...
Citam u danasnjem broju pariskog dnevnika "Le Parisien" da je svjetski broj 1 u tenisu, Novak Djokovic, u pariskoj stampi iz milja zvani "Joker", sinoc prisustvovao na "Stade de France" koncertu australijske rock-grupe AC / DC. "Relaks" pod obavezno, inace puca glava od briga misleci na potencijalne takmace na Roland Garros-u...
Kako se zvala doktorska radnja? Prije doktorata treba se baviti znanstvenim radom i objavljivati radove u indeksiranim časopisima.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Bravo.