Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko postignuće

Mario Ančić doktorirao pravo na Columbiji i dobio posao na Wall Streetu

Mario Ančić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
24.05.2015.
u 11:51

- I meni je bilo strašno teško kada sam prestao igrati. Sada kada na jedan način spajam i jedno i drugo, uhvati me ponos i zadovoljstvo

Mario Ančić, bivši hrvatski tenisač doktorirao je na prestižnom fakultetu na Columbiji, na kojem su, između ostalih, diplomirala i dva američka predsjednika. Mario je tako dokazao do sportaši mogu napraviti zavidnu karijeru i izvan terena.

- Vrhunski sportaš mora umrijeti dva puta. Jednom kada se ostavi karijere, a drugi puta kada nama svima dođe kraj. I meni je bilo strašno teško kada sam prestao igrati. Sada kada na jedan način spajam i jedno i drugo, uhvati me ponos i zadovoljstvo, rekao je za HTV Ančić koji je karijeru prekinuo 2011. godine nakon dužih problema s mononukleozom.

Mario Ančić diplomirao je 2008. na Pravnom fakultetu u Splitu, a magistrirao i doktorirao na Columbiji. Već je i dobio posao na Wall Streetu te će od lipnja raditi u banci Credit Suisse, gdje će se baviti investicijskim bankarstvom.

>>Mario Ančić dobio posao u uredu NBA lige u New Yorku!

Komentara 10

MU
muh
12:22 24.05.2015.

Bravo.

MA
Markoc
13:52 24.05.2015.

Svaka čast i želim ti puno sreće i uspjeha. Meni si bio jako drag dok si igrao tenis a sada si mi još i draži. Malo ljudi to može napraviti, nakon bolesti i prekida teniske karijere (u kojoj je bioo vrlo uspiješan), uspjeti doktorirati na tako poznatom i prestižnom fakultetu.

PE
peugeot
14:20 24.05.2015.

Drago mi je za "Splicu" Ancica ! Veoma drago ! A Wall Street ? Krema svjetskih bankarskih lopova ! "Zipa se" (satro) Ancicu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije