Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošlotjedna gazdarica

Miriam priželjkuje da ju Blaženka izazove u duel

Farma
Foto: Nova TV
16.11.2015.
u 14:04

„Obično bih u ovo doba bila nekako nervozna, razmišljala bih puno, a sad sam nekako opuštena.“

Prošlotjedna Gazdarica Miriam priznala je kako je početak novog tjedna dočekala, iznenađujuće, vrlo pozitivno.

„Obično bih u ovo doba bila nekako nervozna, razmišljala bih puno, a sad sam nekako opuštena.“

Kako kaže, to što je bila Gazdarica, uvelike joj je pomoglo jer je sada vidjela stvari iz neke druge perspektive i napominje kako je imala prilike više promatrati ljude, a ono što je vidjela, kaže, nije joj se svidjelo.

– Jako su me razočarali dečki, za koje bih prije tjedan dana dala ruku u vatru. Mislila sam da me podržavaju, a sad mi je bliža Anna nego dečki. Vidim da ona i nije tako loša kao što sam mislila, samo se borila protiv svih – kazala je Miriam i zaključila: – Na dečke se ne možemo osloniti. Oni kao da su odlučili: izbacit ćemo sve cure i mi ćemo ostati ovdje skupa.

Napominje i kako se sada najviše treba paziti Ivice, Ivana i Blaženke. 

– Blaženka tu razvija neke igre. Reći ću iskreno, ja bi voljela da je Blaženka sluškinja i da mene izazove u duel, ja bih je isprašila. Ja se vidim u zadnjoj četvorki. Pokušat ću biti do zadnjeg tjedna! – iskreno će Miriam.

Nakon što je Anamarija napustila farmu, u kući, po Anninim riječima, i nije tako veselo kao kada je bila tu.

– Nedostajat će mi njezin osmjeh, njezine ludosti koje je izvodila, pa ustvari, cijela ona će mi nedostajati ovdje na farmi. Kakva god da je bila, svi smo se uz nju smijali – kazala je Anna i istaknula kako ustvari nije Anamarija bila ta koja je unosila nemir, već neki drugi farmeri. 

– Svakako će me držati njezin duh ovdje i moj cilj, ono što sam obećala svojoj obitelji i farmerima – dodaje.

>>Anamarija napustila Farmu: 'Nakon ovoga vjerujem da mogu sve'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije