Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak

Anamarija napustila Farmu: 'Nakon ovoga vjerujem da mogu sve'

Farma
Foto: Nova TV
1/2
14.11.2015.
u 23:11

U dvoboju je bila sa svojom najboljom prijateljicom Annom te je izabrala dosad neviđeni dvoboj snage, malj.

Za Anamariju Džambazov farmerska karijera je završila. Iako se trudila pokazati kako je jaka osoba, svakojaka kolebanja lomila su se u njoj te je ovog tjedna svoju avanturu odlučila privesti kraju – časnim odlaskom s farme iz dvoboja.

U dvoboju je bila sa svojom najboljom prijateljicom Annom te je izabrala dosad neviđeni dvoboj snage, malj. Cilj ovog dvoboja bio je u što kraćem vremenu uzeti po čavao s poklopca kovčega i zabiti ga maljem u gredu koja se nalazi pred duelistom.

„Kroz ove ljude što su me, 'ajmo reć' na neki način odbacili, ali sada, kada sam odlazila, vidjela sam da im je žao, kroz njih sam postala snažnija. Nakon ovoga vjerujem da mogu sve“, izjavila je Anamarija koja će ostati zapamćena i po svom nadimku Fancy. Anna, koja je rekla kako će s Anamarijinim izlaskom izgubiti prijateljicu na farmi, komentirala je: „Ova farma je stvarno surova i teška i jedina stvar koju sam tu pozitivno doživjela jest Anamarija. Nisam pobjednica jer sam izgubila svoju prijateljicu tu na farmi.“

Mia je konstatirala kako joj se čini da se Miriam trudila biti pravedna i motivirajuća gazdarica, ali da je možda bila malo i premotivirajuća po pojedine farmere sklone izbjegavanju suvišnih fizičkih i psihičkih napora. Nakon održanog dvoboja, slijedilo je tradicionalno ocjenjivanje gazdarice, pa je tako Miriam za svoju vladavinu od farmera dobila 6 bijelih ovaca i 1 crnu ovcu. 

Ona je pak, za najfarmere postavila Blaženku i Alda.

Kad su farmeri obavili glasovanje, uslijedila je prava viteška zabava. Na farmu su stigli vitezovi uz plamen baklji i srednjovjekovno oružje i opremu. Svoj pečat dali su gazdarici za zaštitu na farmi. Zabava se nastavila uz sastav Minstrel do sitnih sati. 

>> Na farmi izbila drama zbog dukata: 'Radije bih umro, nego uzeo tvoje dukate!' 

  1. >> Miriam: Anamarija je u našoj zajednici parazit!
Ključne riječi

Komentara 5

BJ
Bjelovar112
11:11 15.11.2015.

bravo Fake mislio sam da samnom nešto nije u redu da samo ja vidim da je ova zlo e sad kad je slobodna može polako svojim jatacima

FA
Fake
08:01 15.11.2015.

Izašla je najgora i najpodmuklija osoba sa Farme.Niti u jednoj Farmi do sada nije bilo nekoga ovako podmuklog poput ove,bolje da šutim.Anna je ista,nadajmo se da leti uskoro.Aldo do pobjede.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
10:47 16.11.2015.

Lakrmaca izletila van.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije