Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbjegli farmer

Jedino mu je žao što na Farmi nije radio više spački

farma
Foto: Nova TV
1/3
24.09.2015.
u 13:44

Kako će zajednica sada funkcionirati bez omiljenog farmera Hrvoja?

Nakon sinoćnje epizode, Farmu je napustio još jedan natjecatelj, ali ovoga puta ne porazom u dvoboju, već svojom voljom.

Odmah po izlasku iz showa, Hrvoje je priznao kako mu je najviše nedostajala djevojka Patricia koja je bila i glavni razlog njegovog napuštanja Farme.

Dodaje kako mu se stalno vrtjelo po glavi događaju li se neke scene u vanjskom svijetu. Zaključio je kako mu je boravak na farmi bilo jedno lijepo iskustvo, ali da ga ljepše stvari čekaju vani. Žao mu je jedino što na farmi nije izvodio više nepodopština ostalim farmerima.

-Ja sam tip koji voli raditi spačke, žao mi je jedino što nisam više spački napravio unutra!- rekao je Hrvoje čiji prvi intervju zajedno s djevojkom donosi današnji inMagazin. Što je sve rekao i kako se sada osjeća nakon izlaska, otkrijte u inMagazinu od 17.30 sati.

Hrvojev izlazak, nedvojbeno, pogodio je ostale farmere. Osim što bio je omiljen, Hrvoje je svojim radom uvelike pridonosio farmi. Vidjet ćemo hoće li Hrvojev izlazak poremetiti ravnotežu u timu, jer poslova je sve više, a uskoro dolazi i hladnije vrijeme što će farmerima znatno otežavati radove.

Čini se kako neki farmeri još nisu u potpunosti naučili da sloga kuću gradi, a Anamarijino i Kristinino ponašanje sve upućuje na to. Ni ovo jutro nije prošlo bez njihovih prepirki. Prvo se razljutila Anamarija našavši Miriam kako pere suđe što je ona zadala Kristini za zadatak, na što joj je Kristina pred svim farmerima odbrusila: ‘Prestani me terorizirati! Svi vide da me teroriziraš!’ Na Kristinino deranje, Anamarija odgovara mirnim tonom, no ni ona njoj ne ostaje dužna.”Ti ćeš plakati ako ti taknem bolnu točku, ali sam pristojna’, odbrusila je ponovno Kristina Anamariji.

U večerašnjoj emisiji farmeri će po treći put na Sajam gdje će pokušati prodati svoje proizvode na kojima su marljivo radili tijekom tjedna. Kako će proteći trženje i s čime će se sve vratiti na farmu, ne propustite pogledati u večerašnjoj emisiji od 20.15 sati na Novoj TV!

>>Kristini pukao film: ‘Prestani me terorizirati! Svi vide da me teroriziraš!’

>>Tužan dan za farmere - Hrvoje svojom voljom napustio Farmu

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
21:19 24.09.2015.

Ja nisam mogao vjerovat koliko debila i degenerika ima dok nisu poceli realiti show prikazivat. Ja stvarno nemogu da vjerujem sta je tu interesantno pa bolje volim gledat smetnje na tv nego. Gdje god pribacis samo se to prikazuje skup neljebara ,neradnika,drolja drogerasa i raznovrsnog sljama na jednom mjestu i to treba bit interesantno. To samo treba bojni otrov bacit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije