Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno jutro na Farmi

Kristini pukao film: ‘Prestani me terorizirati! Svi vide da me teroriziraš!’

fama
Foto: Nova TV
1/6
24.09.2015.
u 12:53

Gazdarica joj je naložila da pere suđe, ali je kasnije zatekla Miriam kako to radi. Za stolom joj je predbacila što ne ispunjava svoje zadatke, što Kristina nije dobro primila.

Tenzije između Kristine i Gazdarice Anamarije cijelo jutro ne prestaju. Prvo se Anamarija bunila što Kristina kao Sluškinja ne ispunjava obveze koje joj je zadala.

Gazdarica joj je naložila da pere suđe, ali je kasnije zatekla Miriam kako to radi. Za stolom joj je predbacila što ne ispunjava svoje zadatke, što Kristina nije dobro primila.

-Prestani me terorizirati! Anamarija prestani biti ne fer i prestani me terorizirati.Svi vide da me teroriziraš!- zavikala je Kristina, dok joj je Anamarija odgovarala mirnim tonom i poručila joj da onda ode plakat u sobu.

Potom su počeli i udarci ispod pojasa. -Ti ćeš plakati ako ti taknem bolnu točku, ali sam pristojna- odbrusila je Kristina Anamariji i dodala da si prvo popravi grudnjak jer joj je pao.

Gazdarica je nakon toga izvrijeđala Kristinu zbog njene težine. -Ja uvijek mogu smršaviti, ali ti nikada ne možeš pamet nadoknaditi- kazala joj je Kristina.

Ostali farmeri pokušali su okončati svađu, no trzavice su se i dalje nastavile.

>>Tužan dan za farmere - Hrvoje svojom voljom napustio Farmu

>> ‘Dok sam ja tu šlepat ću je i gurati je naprijed’

Komentara 2

MO
moja
13:29 24.09.2015.

Dosadni ste s tom gluposti koju nitko ne gleda

BJ
Bjelovar112
14:04 24.09.2015.

moja je u pravu postavili ste starletu nesposobnu za gazdaricu alo gasi to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije