Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Matija: Svađe pokreću Anna i Anamarija, najviše tračaju

farma
Foto: PR FOTO
1/2
14.09.2015.
u 14:41

Istaknuo je dvije osobe kao glavne pokretače svih svađa na Farmi – Annu i Anamariju. – One će tračati sve i svakoga. Njih dvije rade pomutnju u kući i svim sustanarima stvaraju nemir – objasnio je Matija

Dvadesetdvogodišnji Matija Pavić prvi je farmer koji je napustio show. Iako je iz Farme izašao izgubivši u dvoboju, odluka o napuštanju showa bila je isključivo njegova. – Najviše sam otišao zbog svađa. Nakon tih svađa dolaze klanovi. Ja sam pričao sa svima, ali najveći je problem što su se formirala dva-tri klana – objasnio je Matija razlog svog izlaska te dodao kako će se sada, nakon njegova izlaska, sigurno promijeniti raspored uloga na Farmi.

O kome se točno radi, Matija ostavlja gledateljima da sami dokuče, međutim, istaknuo je dvije osobe kao glavne pokretače svih svađa na Farmi – Annu i Anamariju. – One će tračati sve i svakoga. Njih dvije rade pomutnju u kući i svim sustanarima stvaraju nemir – objasnio je Matija.

Kako sam kaže, u prvih tjedan dana nije prošao nijedan obrok bez svađa, no zajednički jezik Matija je pronašao s Ivanom, Aldom, Ivicom i Kristinom. Kao svog favorita, osim ovih trojice farmera, Matija ističe još i Hrvoja te dodaje: – Njih mi se četvorica čine najviše psihički stabilni. Unose dobru atmosferu u kuću, zalažu se za druge, baš ono što se tražilo i očekivalo. Nema pojedinaca, nego zajednički rad i oni se toga drže.

Razlog zašto ne vidi nijednu ženu u finalu leži upravo u brojnim svađama. – Žene će se jako posvađati do finala. Možda bi se u finalu mogla naći Blaženka ili Kristina, jer njih dvije uvijek iznesu svoj stav, ali to većina ne cijeni i ne voli – kaže Matija i dodaje da bi u tu skupinu mogao uvrstiti još i Saru. – Ovo je granica mojih principa, koju ne prodajem ni za glavnu nagradu – kazao je Matija čija odluka tko će biti novi Gazda Farme leži upravo u njegovim rukama. Tko će u gazdovanju naslijediti Josipa, vidjet ćemo u večerašnjoj emisiji.

>>Matija Pavić prvi farmer koji je napustio Farmu

>>Anamarija poručila farmerima: Još ćete me se nagledati, ali s kauča od doma!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije