Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dvoboj

Matija Pavić prvi farmer koji je napustio Farmu

Matija Pavić ispao iz Farme
Foto: Promo
1/2
12.09.2015.
u 22:20

Matija se prije napuštanja arene obratio kolegama: ''Probajte bit mirni iako je to nemoguće, al probajte. Probajte se manje svađat. Iako je i to nemoguće, probajte. Kad vam pukne živac, odite van k'o i ja i to je to.“

Tjedan dana života s trinaestero nepoznatih ljudi na imanju bez struje, pitke vode i bez modernih čuda današnjice, za dvadesetdvogodišnjeg Matiju bilo je sasvim dovoljno. Nakon što je Anamarija izabrana od farmera za prvu dualisticu, na njegov nagovor Matija je ušao u dvoboj kao drugi dualist i izgubio.

Matija se prije napuštanja arene obratio kolegama: ''Probajte bit mirni iako je to nemoguće, al probajte. Probajte se manje svađat. Iako je i to nemoguće, probajte. Kad vam pukne živac, odite van k'o i ja i to je to.“

Uoči samog dvoboja, kad ga je Mia pitala zašto želi otići i je li siguran u svoju odluku, rekao je:„Situacija je takva da mi za svakim obrokom imamo minimalno jednu svađu, umjesto međuobroka imamo svađu, za dobro jutro imamo svađu, za laku noć imamo bar dvije svađe.“

Premda je žarko želio napustiti Farmu, Matija je ipak svoje sudjelovanje u showu časno završio porazom u dvoboju. Između borbe snage i uma, dvoboj između Anamarije i Matije u farmerskoj Areni bio je test znanja, a odgovarali su na pitanja iz kategorije Životinje i biljke. Cilj dvoboja bio je odgovoriti na što više točnih odgovora, a pravo odgovaranja ima onaj duelist koji prvi dotakne bijeli krug. Anamarija je samo jednom uspjela biti brža i dala je točan odgovor, kod svih ostalih pitanja Matija se javljao prvi i davao krive odgovore, kako bi se netočan odgovor pripisao njoj kao bod.

 „Žao mi je što je ovako ispalo ali sretna sam što se vraćam i što imam novu priliku“ – izjavila je Anamarija.

Vatreni prvi tjedan je iza nas. Farmeri su usvojili mnoga znanja, obavili mnoštvo poslova, odradili prvo trgovanje na Sajmu, a sljedeći tjedan očekuju ih novi izazovi i zadaci. Mentor Joža doveo je sa sobom zanatliju koji je farmerima pokazao kako izraditi pletene boce koje će sljedeći tjedan prodavati na Sajmu. Osim njega, farmerima je i mljekarica Lidija dala zadatak da do sljedećeg Sajma naprave  tri sira, kilogram maslaca, tri litre mlijeka te tri teglice ajvara.

Blaženka i Hrvoje najfarmeri prvog tjedna, a Hrvoje proslavio rođendan

Kako se Josip snašao kao prvi Gazda farme ocijenila je zajednica podizanjem drvene ploče s crnom ili bijelom ovcom, pa je tako Gazda Josip ocijenjen sa stopostotnom podrškom farmera - svi su podigli simbol s bijelom ovcom. Gazda je pak imao za zadatak izdvojiti dva farmera koji su najviše pridonijeli. Prema njegovom mišljenu, Blaženka i Hrvoje su izabrani za farmere prvog tjedna.

„Problem je kad između puno dobrih moraš nekog izdvojiti, i zato san sritan šta više nikad neću morat birat“ – izjavio je Josip.

Farmu je napustio Matija koji će odlučiti tko će biti sljedeći Gazda Farme. Tko će to biti i kome će Matija ostaviti svoje dukate, vidjet ćemo u ponedjeljak.

Mentor Joža je s prvim tjednom bio, kako je rekao „zadovoljan i prezadovoljan jer su napravili i više nego što je očekivao“. Hrvoju Karasu je bio rođendan, pa su se farmeri dobro počastili nakon dvoboja. Za poklon je Hrvoje dobio pismo od djevojke što ga je jako dirnulo, a dobio je i mobitel od čokolade jer se zaželio mobitela pa će mu barem ovo biti mala utjeha na farmi.

>> Anamarija priznala Farmerima: Jesam, pa što? Izoperirana sam!

 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krigger
22:45 12.09.2015.

ajme ma tko to gleda visew, a tko je taj lik, uzas to ljepo srbi rjesavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije