Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Anamarija priznala Farmerima: Jesam, pa što? Izoperirana sam!

anamarija , farma
Foto: PR FOTO
1/5
10.09.2015.
u 17:40

Zagrebačka djevojka i na seoskom imanju redovito drži do izgleda, u mjeri u kojoj joj to uvjeti dopuštaju, a zapamćen je ostao trenutak kad je obula vrtoglavo visoke štikle u trenutku proglašenja ovotjednom sluškinjom

Iako se dosad u to sumnjalo, dvadesetšestogodišnja hostesa Anamarija koju gledamo u "Farmi" ostalim je farmerima pred kamerama glasno priznala kako su za njezin upečatljiv izgled ipak zaslužne estetske operacije kojima se podvrgnula. No, čini se kako tu ne misli stati jer je prije ulaska na farmu rekla kako nije zadovoljna svojim izgledom te da nagradu želi potrošiti na korekcije. Htjela bi promijeniti nos, usta te smatra da ima premale grudi.

Zagrebačka djevojka i na seoskom imanju redovito drži do izgleda, u mjeri u kojoj joj to uvjeti dopuštaju, a zapamćen je ostao trenutak kad je obula vrtoglavo visoke štikle u trenutku proglašenja ovotjednom sluškinjom. Anamarija svojim izgledom i odijevanjem, ali i tvrdoglavim ponašanjem, od samog početka privlači pozornost brojnih gledatelja, pa je tako jučerašnja emisija bila najgledaniji program dana na svim televizijama.

Unatoč sukobima s gazdom Josipom i priznanju kako ne zna ništa o seoskim poslovima, Anamarija tvrdi kako je odnos prema njoj nepravedan jer ne prestaje nuditi svoju pomoć i posjeduje želju za učenjem. Jučerašnjom emisijom pokazalo se i kako je sve veći broj farmera razumije i sve glasnije staje u njenu obranu. Sve je bliža i s Hrvojem, koji s njom dijeli sudbinu kao ovotjedni sluga.

Naime, unatoč obostranim povišenim tonovima s početka i Hrvojevom odlučnom odbijanju spavanja u istoj prostoriji koja im je dodijeljena, dvoje mladih jučer se cijelog popodneva nije odvajalo, provodeći cijelo popodne skupa u različitim razgovorima prožetim podbadanjem. I dok je na farmi baš u njemu našla najboljeg prijatelja, Anamarija se u vanjskom svijetu ne odvaja od svojih prijateljica, s kojima redovito pozira i objavljuje fotografije na Instagramu.

U večerašnjoj emisiji imat ćemo prilike čuti Anamarijino iskreno priznanje, vidjeti jesu li vrijedni farmeri na sajmu bili uspješni u prodaji svojih ručno izrađenih proizvoda te daljnji razvoj situacije na najpoznatijem seoskom imanju. 

>>Matija: Nema smisla da smo mi gladni, a imamo hrane na prodaju

>>Svađa između Anamarije i Gazde se nastavlja, farmeri nezadovoljni jer Josip ništa ne radi

Ključne riječi

Komentara 6

NS
Nuclear_Strike
18:13 10.09.2015.

Dušice nemoraš ti ništa priznavati. Cura se s takvim čvaljicama ne rađa prirodno. To zna svaki bedak.

NS
Nuclear_Strike
18:14 10.09.2015.

Dušice nemoraš ti ništa priznavati. Cura se s takvim čvaljicama ne rađa prirodno. To zna svaki bedak.

Avatar pozor
pozor
19:59 10.09.2015.

Tko je ovu stavio na tv? Hostesa mozes mislit.Tko joj je platio operacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije