Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.11.2010. u 12:00

Epilog ove skupštinske rasprave očekuje se na sudu, gdje će Matušić tražiti da Jelčić dokaže svoje tvrdnje

Frano Matušić, saborski zastupnik HDZ-a, na skupštini Dubrovačko-neretvanske županije odlučno je odbacio 'gnusnu i bezočnu laž' da je ikad bio – časna sestra. Odgovor je to na pitanje Petra Jelčića, vijećnika SDP-a koji je 'u ime boraca Domovinskog rata' pitao Matušića 'je li istina da je u odori časne sestre napustio Dubrovnik za vrijeme rata'. Epilog ove skupštinske rasprave očekuje se na sudu, gdje će Matušić tražiti da Jelčić dokaže svoje tvrdnje. A Jelčić je samo lijepo pitao, ništa nije tvrdio.

 HTV ima duševne boli zbog Damira Kajina
Damir Kajin, saborski zastupnik bez dlake na jeziku, našao se na optuženičkoj klupi. Zbog jedne izjave tuži ga HRT i traži '200.000 kuna zbog duševnih boli'. Tko je to izmjerio duševnu bol javne televizije?

Na Ekonomskom fakultetu svaki je dan bio Božić
Darko Tipurić, bivši dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, našao se na udaru državnih revizora. Tako je utvrđeno da je samo 2008. na reprezentaciju potrošio 2,7 milijuna kuna, i to pola na hranu i piće, a ostatak na darove. Da je Tipurić živio na visokoj nozi svjedoči i podatak, objavljen u Jutarnjem, da si je uz redovnu plaću u 2008. isplatio i honorar od 1,7 milijuna kuna. Tko je ono rekao da se rad na fakultetu ne isplati?

HDZ ima ne jednu, već dvije 'žene godine'
Jadranka Kosor, hrvatska premijerka, ne krije ponos što je izabrana za 'ženu godine' u izboru američkog ženskog časopisa Glamour. Ne znamo, međutim, zašto krije da je riječ o pravom trijumfu HDZ-a, vjerojatno jedine stranke u svijetu koja iste godine u istom izboru ima – dvije 'žene godine'. Među osamnaest Glamourovih 'žena godine' nalazi se, naime, i Borjana Krišto, kandidatkinja HDZ-a na predsjedničkim izborima u BiH koja je izgubila utrku sa Željkom Komšićem. Borjana Krišto za Slobodnu priznaje da ne zna zašto je i ona izabrana za 'ženu godine', osim što stjecajem okolnosti obnaša paradnu funkciju predsjednice Federacije.

Ključne riječi

Komentara 4

AM
amato
15:16 05.11.2010.

Tipurića vratiti nazad u Bosnu, kako izvršavao svoju prosvjetiteljsku ulogu i sve ostalo.

KO
kotlić
16:00 05.11.2010.

Matošiću, nemoj se sekirati i naći uvređen, nisi ti jedini koji je mahao zastavom i držao ruku na srcu dok nije trebalo uzeti pušku u ruke i braniti svoje. Ima tih HDZ-ca i u mom kraju, oni su ostavili puške otišli u bili svit kako bi tamo pričali istinu o domovinskom ratu, dok su njihovi vršnjaci boj bili. Kada je rat završio gle čuda dočekani su kao Bogovi, ponuđe na su im radna mjesta po izboru. Bolje bi ti bilo da šutiš u tom saboru gnjido HDZ-ska!

VI
vidimškoj
21:09 05.11.2010.

ne,nije bija.To je samo nosija za maškare pa je zaboravija skinit ali su ga otkrili kad je iša piš.t snogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?