Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlozi za nove nerede

Vrijeme je da se država počne baviti tim problemom

Ivan Perišić
Foto: Sanjiin Strukić/Pixsell
1/3
19.06.2016.
u 17:22

Baklje bačene u St. Etienneu su zapravo baklje na lik i djelo Zdravka Mamića. Njegov apsolutizam i diktatura, u kojoj je najviše stradao Hajduk, zamašnjak su huliganima za orgijanje.

1. Rasulo u nogometnoj organizaciji

Već dugi niz godina Hrvatski nogometni savez zanima samo jedan klub, i to Dinamo Zagreb. Sudačka organizacija, pa i neki klubovi, asistenti su modrima da lakše dođu do svojih ciljeva.     

2. Zdravko Mamić uzrok najvećih podjela

Baklje bačene u St. Etienneu su zapravo baklje na lik i djelo Zdravka Mamića. Njegov apsolutizam i diktatura, u kojoj je najviše stradao Hajduk, zamašnjak su huliganima za orgijanje.

3. Država ne provodi zakone

Veliki je problem što Zakon o sportu nije dobar, te što se Zakon o sprečavanju nereda na sportskim terenima ne provodi kvalitetno. Zbog toga se huliganima nikako ne može stati na kraj.

4. Šuker nije pokušao rješavati problem

HNS je i prije Eura imao velikih probelma s huliganima. A Davor Šuker kao predsjednik saveza nije dovoljno radio na kompletnoj nogometnoj bazi. S Hajdukom, koji je drugi klub u državi, kontakti ne postoje.

5. Odgovornost na francuskoj policiji 

Francuska policija i organizatori Eura veliki su krivci što je toliko pirotehnike uneseno na stadion, što gledatelji nisu dovoljno dobro pregledani.

>>Identificirali smo 25 huligana! Francuzi su ih unatoč našim upozorenjima pustili na stadion

>>Pogledajte novi detalj: Snimljen je huligan koji baca prvu baklju na teren!

Komentara 21

MA
macks
17:32 19.06.2016.

Baklje su bacene na Hrvatski narod!! Mamic i HNS su samo izgovor!

ED
europski dinamo
17:35 19.06.2016.

Ovaj opet relativizira problem i pise o bakljama. Nasi igraci i vatrogasi su gadjani TOPOVSKIM UDAROM!!!!! Jasno novinaru???????

Avatar dado26
dado26
17:42 19.06.2016.

Lud onaj tko ovo piše i odobrijo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije