Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlozi za nove nerede
Povratak na članak

Vrijeme je da se država počne baviti tim problemom

Baklje bačene u St. Etienneu su zapravo baklje na lik i djelo Zdravka Mamića. Njegov apsolutizam i diktatura, u kojoj je najviše stradao Hajduk, zamašnjak su huliganima za orgijanje.

Komentari 21

MA
macks
17:32 19.06.2016.

Baklje su bacene na Hrvatski narod!! Mamic i HNS su samo izgovor!

VL
ED
europski dinamo
17:35 19.06.2016.

Ovaj opet relativizira problem i pise o bakljama. Nasi igraci i vatrogasi su gadjani TOPOVSKIM UDAROM!!!!! Jasno novinaru???????

VL
Avatar dado26
dado26
17:42 19.06.2016.

Lud onaj tko ovo piše i odobrijo!

VL
PR
PraviPlavi
18:28 19.06.2016.

ne mogu vjerovati glupavosti i zlonamjeri novinara. mamic je problem jer pravi veliki evropski klub dok su voditelji hajduka nesposobni. ajmo sjebat mamica kako bi i dinamo bio u rangu hajduka. I to cemo sve koristiti kao razlog da sjebemo i reprezentaciju dok ne postignemo cilj. idiote od novinara! huligani se moraju bezuvjetno kazniti i tada mozemo biti dio civilizacije. za sve situacije postoji pravosude a ne tvoje misljenje ili zelja huligana.

VL
KT
komen_tar
17:48 19.06.2016.

Hajduk je stradao zbog nesposobnih uprava i menadzera oko kluba koji su se zeljeli okoristiti, a ovo se dogadja jer 'novinari' poput tebe pisu ovakve clanke!

VL
SN
snajper
17:45 19.06.2016.

Hajdukovci su navukli bijes cijele hrvatske i to da razlogom. Neznamo koja to trojica stoje iza ovog divljanja grupice idiota protiv cijele nacije i repke. Tipovi su fakat zasluzili smrtnu kaznu. Hajduk nikada nikada i nikada neće bit kao dinamo.mo. Niti ijedan klub to moze. Zanosite se da ako srušite mamića da će te bit prvaci ili što. Ako budete imali love da kupite prave igrače hoćete, sve ostalo su iluzije. To što je hajduk prvoosnovani klub ništa ne mijenja. To su uspomene koje ostaju uspomene. U počezku bijaše dinamo i hajduk, tako je bilo onda. Više nije niti može bit. Vremena su se promjrnila i sada prvak mora imati dosta love a hajduk je pitanje dali moze biti i treći grad po financijama. To što je nrtko u vašem rukovodstvu pobrkao lončiće i misli da se silom nešto postize gadno je pogriješio. Sad bi u svoju zaštitu i opravdanje za sr*nja koja ste napravili traazili opravdanje da je to zbog mamića, no pasaran što bi reko milanče. Prevršili ste mjeru i dobro da navijači nisu uzeli stvar u svoje ruke jrr su mogli u ome hrvatskr ladno potrgat tih dvadesetak ljudi. Mozda je bolje za njih a i za nas da se nevraćaju u hrvatsku. Jer to što su napravili , ako neznate gospodo hajdukovci to je nacionalna izdaja. Nisam soguran da vi to shvaćate ali kad vaši navijači dođu diljem lijepe naše svi će bi zigosani ovim činom.

VL
Avatar proximus anonymous_
proximus anonymous_
17:56 19.06.2016.

Umoran sam od ove prazne retorike gore i inventurom ‘činjenica’!Država se neće baviti njima dok god budu tretirani kao huligani. Neumorno ponavljamo svi zajedno pogrešnu definiciju tih kreatura. To nisu huligani nego antidržavni elementi. Huliganstvo je nekontrolirani izljev primitivizma,a ovo što serviraju Hrvatima i Hrvatskoj u Milanu,na Poljudu i sad u Francuskoj je nešto sasvim drugo. To su dobro promišljene,u detalje razrađene ‘operacije’ u svrhu diskreditiranja države i naroda. Neznam zašto nam to,nama običnim ljudima nije jasno. Političare kužim,lakše je govoriti o huliganima nego organizaciji koja ruši Hrvatsku,ali mi kao ljudi,Hrvati ugroženi smo,povrijeđeni smo do kosti jer smo kao nacija proglašeni divljacima i primitivcima,zar smo toliko slijepi da ne vidimo kuda ovo sve vodi. To nije više nogomet,sport,to je najgori aspekt antihrvatske politike,prljav,ali svrsishodan.

VL
MA
markro3
18:42 19.06.2016.

Točno da država treba odmah reagirati i uhititi teroriste iz Torcide, materijalno kazniti sve huligane i ovog kvazi novinara i slične koji širi neistine i mržnju.

VL
Avatar Zoran_Karakremenko
Zoran_Karakremenko
18:45 19.06.2016.

6. Veliki je problem što pojedini novinari nastoje huligane prikazati u "dobrom svijetlu" . Za huliganizam nema opravdanja i to novinari moraju shvatiti . Flak je običan manipulator .

VL
DO
domxerex
21:21 19.06.2016.

Da nije bilo Mamića našli orjunaški teroristi neki drugi razlog a novinari koji ih pravdaju na taj način samo ih još više potiču i sigurno ih potajice kod kuće slave kao orujnaške jeroje koji su hrvatsku bacili na koljena. Još malo pa će im dizati spomenik u Splitu kao onome ridikulu Smoji koji je slavio Miloševića i agresiju na hrvatsku jer je bio orjunaš isto kao i ovi teroristi.

VL
JA
jakoja
22:56 19.06.2016.

Flak i dalje opravdava nedjela neprijatelja drzave i naroda pitam se samo sto su krivi igraci,sportasi koji su najsvjetlija tocka i najbolja moguca reklama nase drzave,pa ti neljudi najvise njima stete Prema logici koju nam gospodin flak objasnjava ona polovicaca gradana cija politicka opcija nije na vlasti trebala bi zariti i paliti Hrvatskim gradovima i mjestima,jer eto nisu na vlasti oni koji su njihovi miljenici svaka cast gospodine Flak

VL
MA
...Marsijanac
19:28 19.06.2016.

Igore Fuck ti si totalni crveni id**t

VL
ZV
Zvonko60
07:51 20.06.2016.

E Igore daleka ti pamet.Bavi se ekologijom

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
09:40 21.06.2016.

Stoka sitnog zuba se tako lako da izmanipulirati...Sabor se raspušta, kroje se nove vladajuće sheme...a vi i dalje brojite baklje...i širite mržnju prema jugu. Svaki puta ista taktika..i vi to pušite...

VL
Avatar KiM
KiM
18:45 19.06.2016.

Vrijeme je da kraljica pocne slusati...

VL
Avatar CHOW
CHOW
17:48 19.06.2016.

Odavno je država slijepa i gluha poput naše predsjednice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.