Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Česi priznali:

Huligani su nam pomogli da se vratimo u utakmicu, hrvatski igrači bili su šokirani

Hrvatski navijači, huligani, Hrvatska - Češka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/14
18.06.2016.
u 08:49

- Iskreno, onaj prekid zbog hrvatskih huligana nama je dobro došao, ta nam je stanka pomogla, kazao je Petr Čech

Hrvatska nogometna reprezentacija u drugom je kolu Europskog prvenstva remizirala s Češkom (2:2), ali utakmicu je obilježilo sramotno ponašanje hrvatskih huligana koji su bacali baklje na teren i uspjeli nakratko prekinuti susret. Tim su potezom naštetili ugledu naše države, naših navijača i reprezentacije, a utjecali su i na konačni ishod jer su naši nogometaši nakon toga bili u šoku. Priznali su to i češki nogometaši.

- Iskreno, onaj prekid zbog hrvatskih huligana nama je dobro došao, ta nam je stanka pomogla, kazao je Petr Čech nakon susreta pa dodao:

- Hrvatska je bila bolja i kontrolirala susret, a nakon prekida su izgubili ritam i dopustili nama da se vratimo u utakmicu, što smo mi odlično iskoristili. Nakon povratka na teren više nam nisu ozbiljno zaprijetili.

Milan Škoda, čovjek koji je ušao s klupe i postigao nam gol, slično govori kao i njegov vratar.

- Super nam je došao taj prekid, Hrvati su bili šokirani i više se nisu mogli vratiti u utakmicu. Drago mi je da sam zabio gol, a ovaj susret nama je znak da smo dobri. Uvjeren sam u pobjedu protiv Turske.

Komentara 67

Avatar etnaanbama
etnaanbama
08:59 18.06.2016.

Želimo javnu objavu imena sudionika bakljade i njihovih roditelja, kad ste objavili registar branitelja može se objavit i registar huligana

DU
Deleted user
09:12 18.06.2016.

Nije moguće da šačica huligana maltretira cijelu HR. Ili je država nesposobna (sve Vlade) ili to nije šačica, pa treba tražiti problem na drugom mjestu.

FR
Freedooom
09:33 18.06.2016.

I imena odgovornih u ministarstvu, policiji , jer ne rade svoj posao. Ovo je terorizam i to se mora zaustaviti! Isto tako i milanovica, kojeg vrijedja ,lijepa li si, isto tako i hdz. Ovo nije normalno! Svi su odgovorni za stanje u drzavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije