Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPINA D

Hrvatska remizirala s Češkom nakon što je vodila 2:0, navijači bacali baklje

Hrvatska - Češka
Foto: Reuters
1/29
17.06.2016.
u 19:55

Umjesto da pričamo o velikoj utakmici Hrvatske, pričat ćemo o novom ispadu huligana i neredima. I strepit ćemo od Uefe koja će ponovo kazniti Hrvatsku...

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 2:2 s Češkom u utakmici drugog kola skupine D na Europskom prvenstvu iako je vodila 2:0. Utakmicu je obilježio i huliganski ispad naših navijača koji su u Saint-Etienneu u 86. minuti bacali baklje na teren želeći isprovocirati prekid susreta.

Trebala je to biti uvjerljiva pobjeda Hrvatske. U 59. minuti na semaforu je stajalo 2:0 i činilo se da će vatreni upisati tri boda i osigurati osminu finala Europskog prvenstva. No, nakon toga je Modrić zatražio izmjenu zbog grčeva, umjesto njega je ušao Kovačić i Hrvatska je vidno pala.

Česi su to iskoristili i u 76. minuti Škoda je zabio glavom nakon sjajne asistencije Rosickog. Česima je to bio tek drugi udarac u okvir na utakmici.

Nakon toga su huligani na tribinama bacali baklje i pokušali isprovocirati prekid utakmice. Još su se i potukli pa je utakmica prekinuta na pet minuta. Najave da se spremaju neredi su se nažalost pokazale točnima...

Nakon što je utakmica nastavljena, Vida je u svom šesnaestercu igrao rukom, a Tomaš Necid iskoristio poklon i iz jedanaesterca postavio konačni rezultat.

Velika šteta jer je Hrvatska u prvih sat vremena bila dominantnija i kontrolirala utakmicu. Stvarali smo prilike, a poveli u 37. minuti nakon sjajne akcije Ivana Perišića. Za 2:0 zabio je Rakitić u 59. nakon što je na asistenciju Brozovića izbio sam pred Čecha i majstorski ga prebacio. U prvih sat vremena sve je odlično funkcioniralo, a Čačić nije ništa mijenjao u odnosu na sastav koji je istrčao protiv Turske.

Ali, na kraju, umjesto da govorimo o velikoj utakmici Hrvatske, govorit ćemo o novom ispadu huligana i neredima. I strepit ćemo od Uefe koja će ponovo kazniti Hrvatsku...

>> Zbog bakljade hrvatskih navijača prekinuta utakmica

>> Pogledajte kako su Perišić i Rakitić sjajnim golovima savladali Čecha

>> Ćorluka glavu štiti jedinstvenom kapicom

Komentara 275

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:53 17.06.2016.

Uspjeli su fašisti koji sebe nazivaju antifašistima, godinama se sabotira hrvatska nogometna reprezentacija. Poanta je da oni imaju imena i prezimena. Odjeveni su u hrvatske dresove, dolaze na stadione i uvijek su jedni te isti koji iz utakmice u utakmicu nanose štetu reprezentaciji i državi uz blagoslov vlasti koja ih štiti i tetoši.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:50 17.06.2016.

ovu gamad i smeće koja se krije iza naziva navijači, locirati, uhititi, debelo novčano i zatvorski kazniti..... FUJ.....

Avatar abcd
abcd
19:50 17.06.2016.

Tovarski olos. Sada cete jos 20 godina gledati Mamicu u ledja i pusiti mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije