Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Del Bosque odmara igrače

Španjolci na Hrvate bez Ramosa, Fabregasa, De Gee i Morate?

Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
19.06.2016.
u 20:50

U bazi europskih prvaka na Kraljevskom otoku Del Bosque je uigravao postavu u kojoj su bili desni branič Hector Bellerin, stoper Mikel San José, veznjak Koke i napadač Aritz Aduriz

Španjolski izbornik Vicente del Bosque odmarat će najmanje četvoricu standardnih igrača na zadnjoj utakmici skupine D protiv Hrvatske u Bordeauxu u utorak, ako je suditi po treningu Španjolaca u nedjelju. 

U bazi europskih prvaka na Kraljevskom otoku Del Bosque je uigravao postavu u kojoj su bili desni branič Hector Bellerin, stoper  Mikel San José, veznjak Koke i napadač Aritz Aduriz, dok su u pričuvnoj postavi bili Juanfran, Sergio Ramos, Cesc Fabregas i Alvaro Morata, koji su igrali veći dio utakmica sa Češkom i Turskom.

Ramosov izostanak se i očekivao jer ima žuti karton, pa bi novim kartonom protiv Hrvatske morao pauzirati u osmini finala. Također, španjolski novinari tvrde da će protiv Hrvatske del Bosque dati šansu na golu veteranu Ikeru Casillasu (35) koji će zamijeniti Davida de Geu, koji još nije primio gol na EURU. 

Španjolska se dvije pobjede već plasirala u osminu finala, dok Hrvatska ima četiri boda.

Komentara 5

Avatar prisoje_piskulje
prisoje_piskulje
21:48 19.06.2016.

prijateljski x

KT
komen_tar
22:42 19.06.2016.

Ako Del Bosque ima ista u glavi (a ima) naravno da nece trositi glavne igrace u nebitnoj utakmici. Ja ne ocekujem ni Iniestu u sastavu, jer njega nema sta isprobavati, isprobat ce neke od kojih se ocekuju da budu u planu b ili c. S ostalim igracima moze osvojiti bod.

PO
pozornik66
21:05 19.06.2016.

Ikeru Casillasu, to je šansa za nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije