Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI TURSKE

Kapetan Srna: Hrvati, idemo u boj za narod svoj!

22.03.2016., Osijek - Hrvatska nogometna reprezentacija odrzala je trening na stadionu Gradski vrt uoci prijateljske utakmice protiv Izraela. Darijo Srna, Marcelo Brozovic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovič/PIXSELL
1/7
11.06.2016.
u 16:24

- Utakmica s Turskom me me boli, svi smo doživjeli stres, i mi i navijači. Tada je Turska pokazala da se igra do posljednje sekunde, Ali, nema revanša za tu utakmicu - rekao je Srna.

Kapetan Darijo Srna najavio je dvoboj s Turskom. 

- Tenzije se dižu, osjeća se pozitivna nervoza. Odradili smo tri mini ciklsua, fizički i psihički smo spremni. Igramo protiv dobrog protivnika, Turska zaslužuje respekt. Favoriti ne postoje, vidjeli ste utakmicu Francuska - Rumunjska. Vjerujem u momčad, u stožer, u sve nas, idemo korak po korak - rekao je Srna.

Naša grupa je, smatra se, jedna od najtežih na Euru. 

- Španjolska je na papiru favorit grupe, baš kao što je Hrvatska za drugo mjesto, možda i prvo. Ma, danas favoriti ne postoje, ova naša skupina je teška - kaže Srna.

Prisjetio se utakmice s Turskom na Euru 2008. godine. 

- Ta utakmica me boli, svi smo doživjeli stres, i mi i navijači. Tada je Turska pokazala da se igra do posljednje sekunde, Ali, nema revanša za tu utakmicu - rekao je Srna.

Koliko stvarno može ova Hrvatska?

- Dva dana prije velikih natjecanja kod nas uvijek vlada euforija. Na papiru imao jednu od najjačih repreznetacija u povijest. Ova Hrvatska može puno, ali da ćemo osvojiti medalju ne mogu reći. Idemo korak po korak - jasno će Srna.

Kapetan i suigrači očekuju veliku podršku s tribina.

- Ima problema za koje ne možemo odgovarati, za koje nismo krivi. Naš dvanaesti igrač uvijek su bili navijači, očekujem podršku kakva je bila u Francuskoj 1998. godine. Pokušat ćemo ujediniti sve Hrvate i učini ponosnim sve Hrvate. Kad čujemo himnu umora nema, ideš u boj, u boj za narod svoj - zaključio je Srna.

>> Šuker: Dok sam na čelu saveza, na stadionima će svirati pjesma 'Lijepa li si'

>> Nogometaš Crvene zvezde Euro prati s Perišićem: 'Sretno, brate!

Komentara 12

GL
GlupiJugoDebili
05:16 12.06.2016.

BRAVO SRNA, LEGENDO! AJMOOO HRVATSKA!

BI
billynik
10:15 12.06.2016.

Sad će te Drago Ćosića proglasiti ustašom jer taj poklik je po njemu izljev mržnje i netolerancije. A sto će ti tek raditi udruge kojima smeta i lijepa naša pjesma.

DU
Deleted user
05:06 12.06.2016.

Samo iskompleksirani srbi komentiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije