Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navija za Hrvatsku

Nogometaš Crvene zvezde Euro prati s Perišićem: 'Sretno, brate!'

Ivan Perišić
Foto: Instagram
1/13
11.06.2016.
u 11:15

Francuski nogometaš zamolio je i za zajedničku fotografiju s kojom se pohvalio na Instagramu, a Ivanu Perišiću i Hrvatskoj poželio je puno sreće na ovom natjecanju.

Jučerašnjom utakmicom između domaćina Francuske i Rumunjske (2:1) počelo je Europsko prvenstvo. Hrvatska nogometna reprezentacija svoju će prvu utakmicu igrati u nedjelju protiv Turske (Pariz, 15 sati), a čačićevi izabranici sinoć su gledali otvaranje.

Ivan Perišić bio je u društvu Damiena Le Talleca, nogometaša Crvene zvezde, s kojim je igrao u dortmundskoj Borussiji kada su postali odlični prijatelji. 

Francuski nogometaš zamolio je i za zajedničku fotografiju s kojom se pohvalio na Instagramu, a Ivanu Perišiću i Hrvatskoj poželio je puno sreće na ovom natjecanju.

>>Kada Vrsaljko igra lijevo, kockasti gube: 'Prirodnije je da lijevo igra ljevak'

>>Šuker: Dok sam na čelu saveza, na stadionima će svirati pjesma 'Lijepa li si'

 

tonight i watched France-Romania with my brother @ivanperisic444 👻 #croatia #europe #championship #dortmund #together , good luck brate 👍

Fotografiju objavljuje Le Tallec Damien 🇫🇷 (@damien.le.tallec)

Komentara 12

DU
Deleted user
16:38 11.06.2016.

Tip je Francuz, i zato nam je brat, jer smo u istoj €U familiji. I Srbi će nam opet bit braća, kad i njih kao i nas, svjetki vladari zionisti, uguraju silom u €U. To se i pjeva u himni €U, i kaže da smo svi braća: "Seid umschlungen, Millionen! Diesen Kuß der ganzen Welt! Brüder – überm Sternenzelt muß ein lieber Vater wohnen". Provjerite sve ovo, naš francuski brat Zvezdaš, doista ima pravo. Zato ne vrijeđajte Srbe, našu buduću €U braću, besmislenim komentarima.

CU
cungalunga
12:42 11.06.2016.

Šta vam smeta ovo brate pa dobri smo si s Francuzićima. Nije on jadan kriv što je loš igrač pa igra u Zvezdi...

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
13:32 11.06.2016.

Pošteno od ovog igrača Crvene Zvijezde. Svi pošteni ljudi iz bivše Jugoslavije će navijati za nas. Tako ja to isto radim za naše susjede kad nema Hrvatske na natjecanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije