Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesna reakcija

Evo što je oduševljeni Bilić Englezima rekao o Hrvatskoj, Modriću, Ćorluki...

Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
12.06.2016.
u 21:31

"Ćorluka je lav. On je vođa, ovo je njegov treći Euro. Igrao je protiv Turske i 2008. godine i bio je motiviran, kao i svi ostali."

Slaven Bilić tijekom Europskog prvenstva radi kao stručni komentator britanske televizijske postaje ITV. Svojim zanimljivim komentarima oduševio je Britance, a danas je davao svoje mišljenje o hrvatskoj reprezentaciji. 

– Odlično smo počeli, rastegnuli smo Tursku, imali smo širinu i dubinu, a nedostajao nam je samo još pokoji pogodak – kazao je Bilić pa se osvrnuo i na pogodak Luke Modrića.

– Zbog načina na koji je igrao danas, zaslužio je da taj gol bude pobjednički – govorio je Bilić koji je Lukin gol prokomentirao riječima: "Ovo je briljantno od Luke Modrića" te smiješnim gestikulacijama rukama.

Bivši hrvatski izbornik nije zaboravio spomenuti ni Vedrana Ćorluku, igrača koji se najviše borio i ostavio srce na terenu.

– Ćorluka je lav. On je vođa, ovo je njegov treći Euro. Igrao je protiv Turske i 2008. godine i bio je motiviran, kao i svi ostali.

Bilić je na kraju rekao da je uvjeren kako će Hrvatska protiv Češke osvojiti barem bod te već prije utakmice sa Španjolskom osigurati prolazak u drugi krug.

>>Obiteljska tragedija: Dariju Srni umro otac!

>>Vedrane, svaka čast i naklon do poda!

>>Modrić: Bili smo puno bolji, moramo ovako nastaviti, Srna: Idemo po drugi krug!

Komentara 25

U1
ursus_1212
22:25 12.06.2016.

Kralj!

GL
GlupiJugoDebili
05:31 13.06.2016.

Nasa nogometna reprezentacija nam moze biti primjer kako se voli Hrvatska! 90% Hrvata je slavilo pobjedu a onih 10% jugoslavencina i "levicara" iz zlocinackog Sdp-a danas spustaju zastave na pola koplja! Patite stoko izdajnicka, bez domovine! UZ BRANITELJE I UZ KRISTA-PROTIV JUGOKOMUNISTA!

SS
sokac sa drave
10:53 13.06.2016.

SRB@71 drugar iz Srbije nemoj tako znas da vanjstina(faca) nije bitna kod muskarca.Najbitniji je alat za one stvari kaze mi nedavno Dara iz Paracina.Inace Modric je mjesavina Hrvatsko-Srbska pa je ispao takav kakav je.Ima jos primjera ,Drazen Petrovic,Stojan Vrankovic, Novak Djokovici jos mnogo drugih i nemoze se reci da su ruzni prije bi rekao da su Ljepotani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije