Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video premijera

Tamburaški sastav 'Fijaker' predstavio spot za 'Najljepši miraz'

Fijaker
Foto: Slobodan Kadić
1/6
23.01.2014.
u 16:40

Sve popularniji osječki tamburaški sastav „Fijaker“ predstavio je na brdu Božilovac iznad Feričanaca uz blagdan sv. Vinka na fešti tvrtke „Feravino“ video spot za svoju novu pjesmu „Najlješi miraz“

Sve popularniji osječki tamburaški sastav „Fijaker“ predstavio je na brdu Božilovac iznad Feričanaca uz blagdan sv. Vinka na fešti tvrtke „Feravino“ video spot za svoju novu pjesmu „Najlješi miraz“ koju je napisao i uglazbio poznati autor tamburaške glazbe Krešimir Stipa Bogutovac iz Županje. Inače u pjesmi ljubavne tematike spominju se imena miraz i dika koja su nazivi za dvije linije vina ovog proizvođača. Spot je premijerno izveden i predstavljen pred više stotina gostiju i uzvanika Vincelovske fešte na lokaciji gdje je i snimljen, dakle u vinogradarskom predjelu Božilovac.

Pjesma je glazbeno snimljena u tonskom studiju „Hard work“ u Požegi, tonmajstori su bili Zvjezdan Marijanović i Ante Akrap, a video uradak je djelo produkcije „Nova“ iz Đakova.

- Ovom pjesmom, koju ćemo sada uputiti na naše radio i televizijske stanice, najavljujemo naš novi drugi album koji bi trebao biti objavljen oko Uskrsnih blagdana – kaže Goran Rusan, prvi vokal „Fijakera“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije