Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Severina predstavila singl 'Calimero': 'Prosječan dječji narodnjak koji će postići iznadprosječnu gledanost'

severina
Foto: Jelena Balić
1/7
10.07.2015.
u 11:04

"Bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali Calimero" - pjevuši Severina u novom ljetnom hitu koji će zasigurno pokoriti regiju.

Odbrojavanje je gotovo. Severinin Calimero konačno je vani!

Dugo najavljivani ljetni singl pjevačica je predstavila na svojoj službenoj Facebook stranici koja broji više od 827 tisuća obožavatelja

- Bojala sam se lavova na snimanju spota, jer su bili strašni, a mariachi su jako loše svirali. Sve u svemu, ovo je najneobičnija pjesma koju sam otpjevala, jedan prosječni dječji narodnjak, koji će postići iznadprosječnu gledanost. Desni kuk molim da vam je u pripravnosti, jer rumba tijelo lomi - napisala je Severina na svom Facebooku kao najavu svog novog singla.

Pjesmu Calimero potpisuju Miloš Roganović i Filip Miletić koji stoje iza brojnih Severininih hitova kao što su Brad Pitt, Dobrodošao u klub, Italiana, Uzbuna i još mnogih drugih.

Za atraktivan spot, koji je pjevačica na svojim društvenim mrežama proteklih dana najavljivala vrućim fotografijama, zaslužna je slovenska redateljica Dafne Jemeršić.

>>Severina vrućim fotografijama najavljuje premijeru spota za novi singl "Calimero"

>>Severina o Kojiću: Igor je prekrasan muškarac, on je moja ljubav za cijeli život

Komentara 39

DU
Deleted user
11:41 10.07.2015.

Bolje i ne komentirati... ali da se srozala i postala klasična kafanska pašalučka pevaljka, to je... divan uzor mladim djevojkama i ženama općenito - budite vitke, lijepe, obnažene i ne uzdajte se u mozak previše, po mogućnosti u serbiji nađite nekog tajkunčića i dobrog plastičnog kirurga...i naravno izbacite grudi što više, kako bi vas ljudi što više cijenili zbog onoga što uistinu jeste ;)

SW
swimm
11:42 10.07.2015.

jeftino,loše,jako loše

MO
moroder
11:20 10.07.2015.

kako vas nije sram...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije