Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro

Severina vrućim fotografijama najavljuje premijeru spota za novi singl "Calimero"

severina
Foto: Jelena Balić
1/6
08.07.2015.
u 15:23

Pjesma ''Calimero'' premijerno će biti objavljena u petak, 10. srpnja, u 11:00 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici

Na Severininoj službenoj Facebook stranici, koja broji više od 825 tisuća obožavatelja, objavljene su fotografije koje najavljuju premijeru  videospota za novi Severinin hit singl "Calimero". Severina je već prije nekoliko dana zagolicala maštu publike objavivši  na Instagramu i Facebooku stihove: "...bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali Calimero...".

Spot će premijerno objaviti u petak, 10. srpnja u 11:00 sati, također na svojoj Facebook stranici. Autori "Calimera" su Miloš Roganović i Filip Miletić, provjereni dvojac mnogobrojnih Severininih hitova, a ekranizaciju potpisuje slovenska redateljica Dafne Jemeršić.

>>Severina o Kojiću: Igor je prekrasan muškarac, on je moja ljubav za cijeli život

>>Poljupci na sve strane: Severina uživala sa sinom i Igorom na Splitskom festivalu

Komentara 14

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
15:47 08.07.2015.

"privlači vrućim fotografijama" hahaha.... normalno, to je ta vrsta "pjevačica".... niste valjda očekivali da će privlačiti kvalitetnom pjesmom... hahah

Avatar ljutkoris
ljutkoris
16:01 08.07.2015.

"uzorita"majka

DU
Deleted user
16:24 08.07.2015.

Ništa od samoreklame sve dok osobno ne objavi svoj filmić... ili bar koji novi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije