Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah priskočio u pomoć

Saša Lozar u šoku: Autom naletio na muškarca (86)

Saša Lozar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
18.02.2017.
u 22:47

Pjevač Saša Lozar automobilom je naletio na muškarca (86) koji je pretrčavao cestu izvan pješačkog prijelaza u Zagrebu

Pjevač Saša Lozar je nakon nesreće u šoku odmah izašao iz automobila i priskočio u pomoć. Molim vas, nemojte, jedva je izgovorio prije nego što je ponovno sjeo za volan crnog Mercedesa daruvarskih registracija i udaljio se s mjesta nesreće.

Sve se dogodilo u subotu oko 11 sati na Selskoj cesti u Zagrebu što je pjevača duboko potreslo. Svjedoci koji su se javili kazali su za 24 sata da nalet nije mogao izbjeći.

Muškarac je prevezen u KBC Sestara milosrdnica.

> > U središtu Zagreba tramvaj naletio na pješakinju, promet preusmjeren

Ključne riječi

Komentara 10

SG
summer.galban
09:03 19.02.2017.

Iskreno ova pretrčavanja su prečesta pojava ovih penzića koji se uvijek žure. Ako se vozaći kažnjavaju za prebrze vožnje i penziće se treba drastično kazniti pa će se možda i oni početi pridržavati reda

SU
suton9
08:52 19.02.2017.

Saša Lozar je tobože zvijezda pa eto nas čitatelje zanima samo on, eto mene osobno zanima a vjerujem i ogroman broj čitatelja, što je i sa drugim, starijim gospodinom? Smatram da je većina građana puno humanija nego što vi to mislite.

KA
kažemja
23:38 18.02.2017.

On je u šoku ? A ovaj kaj je stradao nije? I kako se mogao udalljiti s mjesta nesreće prije očevida?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije