Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantastic turneja

Prljavo kazalište 20. lipnja u Požegi!

Prljavo kazalište
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
18.06.2015.
u 16:38

Ove subote, 20. lipnja, Pantastic turneja i Prljavo Kazalište stižu u Požegu te će s Požežanima i njihovim gostima na još jednom odličnom koncertu dočekati početak dugog i toplog ljeta.

Spektakularnim koncertom na Šalati 30. svibnja Prljavo Kazalište krenulo je na veliku Pantastic turneju po kontinentalnoj Hrvatskoj, a ove subote cjelodnevna zabava i odlična glazba stižu u Požegu.

U subotu 20. lipnja, dan uoči tradicionalnog Ivanjskog krijesa, Požežanima će na Trgu Svetog Trojstva zasvirati legendarni Prljavci, a Pantastic refresh zona Trg će na cijeli dan pretvoriti u oazu zabave i osvježenja!

Požega je četvrta postaja iznimno uspješne Pantastic turneje kojom su Prljavci zapalili desetke tisuća ljudi, i ništa manje ne očekuje se ni ove subote. Posebna atmosfera ljetnih koncerata na otvorenom, omiljeni bend i hitovi koji bude uspomene garancija su odličnog provoda! Koncert počinje u 21 sat, a prije toga zabava sve posjetitelje očekuje u refresh zoni. Od prijepodnevnih sati trg će biti u znaku zabavnih igara i nagrada, a za najsretnije fanove refresh zona priprema i posebno iznenađenje – druženje s Prljavcima! Pronađite Panove hostese, ispunite upitnik i uz malo sreće prije koncerta upoznajte svoj omiljeni bend.

Požega je posljednja postaja Pantastic turneje prije ljetne stanke, no druženje Prljavaca i njihovih fanova ne prestaje. Turneja se nastavlja 26. rujna kada Prljavci praćeni Pantastic refresh zonom stižu u Čakovec!

>>Prljavo Kazalište uz Ivanjski krijes u Požegi!

>>Pantastic turneja se nastavlja – Prljavci stižu u Koprivnicu!

Komentara 1

RU
RUS
18:02 18.06.2015.

Vic od benda !!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije